Nieuws

Voorbeschouwing RKAVV – Quick’20

vrijdag 29 november 2019 - 1e selectie


1 december 14.30

 

Over de lange reisafstanden naar de tegenstanders in de Hoofdklasse is al het nodige bekend. Aanstaande zondag is er een reis naar Leidschendam, een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats telt ongeveer 33.565 inwoners en is qua inwonertal goed te vergelijken met Oldenzaal, dat op 1 januari van dit jaar  31.840 inwoners had. De afstand naar het complex van RKAVV is iets meer dan 200 kilometer en duurt met de bus plm. 2.45 uur. Bij een langere reisduur dan twee uur stopt de bus op de heenweg altijd voor een korte stop om een kleine hap te nuttigen en even de benen te strekken. Ach de voorgaande drie seizoenen was Quick’20 niet anders gewend en als er dan 1 of meer punten mee worden genomen in de bus dan reist dat wel zo aangenaam terug.

 

Quick’20 en RKAVV hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld en beide ploegen weten weinig over elkaars sterkte. Op de ranglijst hebben ze allebei 14 punten na 11 wedstrijden en staat RKAVV negende wegens een beter doelsaldo van plus 3 (28v-25t) tegenover Quick’20 plus 2 (26v-24t), dat tiende staat..

 

Zowel RKAVV als Quick’20 behalen dit seizoen de meeste punten thuis. RKAVV won thuis vier maal en verloor slechts eenmaal en Quick’20 won thuis drie maal, speelde twee maal gelijk en verloor één keer. Beide teams wisten uit nog niet te winnen en haalden de punten uit gelijke spelen, RKAVV twee keer en Quick’20 drie keer.

 

Voor Quick’20 is het belangrijk voor het zelfvertrouwen in uitwedstrijden dat er eindelijk ook dan eens wordt gewonnen en dat kan aanstaande zondag de eerste keer worden in 6 duels. RKAVV zal er alles aan om voor de vijfde keer thuis te winnen. Wat zeker opvalt is dat beide ploegen thuis veel meer met scherp doeltreffend raak schieten dan uit.

 

Succes Quick’20 Zondag 1 en er ligt een mooie uitdaging om het jaar 2019 ongeslagen af te sluiten en goed mee te draaien in de Tweede Periode met nog drie wedstrijden te gaan tegen RKAVV uit  en dan twee keer op de zaterdagavonden 7 en 14 december thuis tegen respectievelijk JOS Watergraafsmeer om 19.00 en HBS 17.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube