Nieuws

Quick’20 Vrijdag 2 sluit eerste seizoenshelft af bij Golbach

vrijdag 29 november 2019 - 35+2


Vrijdag 1 november is het, reeds op 18 oktober behaalde, kampioenschap van Vrijdag 2 groots gevierd. Zowel in de kantine als later in de stad. Oh ja… er werd ook nog gevoetbald. Niet geheel onbelangrijk omdat ook de laatste wedstrijden ertoe deden. De honger naar overwinningen was nog niet geheel gestild. Daarnaast had de teamleiding ook een aantal prijzen in het vooruitzicht gesteld. Naar goed Duits gebruik met termen als “Herbstmeister” en “Vice-weltmeiseter” is het ook bij Quick’20 vrijdag 2 gebruikelijk om in de winter enkele prijzen uit te reiken. Hierover later meer.

Eerst de wedstrijden. Zoals gezegd wilden de spelers graag de ongeslagen status voortzetten. Ik kan nu al verklappen dat dit glansrijk is gelukt. Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit ook mede kwam door de grote selectie die deze avond aanwezig was. Er lag met 7 wissels op de bank  een behoorlijke druk op de basis. De basis die, net als vaak, werd aangevoerd door Glenn. Hij is al jaren, zoals de Duitsers zo mooi zeggen, “dreh und angelpunkt von die Mannschaft”!. Hij dicteerde ook die avond het spel en was met 2 doelpunten en diverse assist-assists de man van de avond. Een assist-assist is een actie die voorafgaat aan een assist waaruit een doelpunt valt. Kortom: vele aanvallen waaruit een doelpunt viel begon deze avond bij hem. Vandaar ook dat hij zeker in de prijzen zal vallen. Daarnaast zal er een prijs zijn voor de speler met de meeste doelpunten en echte assists binnen het team. In een volgend verslag zal ik hierbij uitgebreid stil staan…

Over de wedstrijden kunnen we kort zijn: 3 gespeeld 9 punten. 9 doelpunten voor en 1 tegen. Fantastische cijfers met, bij vlagen, mooi voetbal. Overwinningen ook die breed werd gedragen binnen het team. Maar liefst 7 speler vonden het doel: Glenn 2x, Bert 2x, Jaap/Paul/Harold/Bas/Erik ieder 1 keer.

We sluiten deze seizoenhelft vrijdag 29 november in stijl af met een winteractiviteit bij Golbach. Helaas voor de laatste keer, want Golbach sluit het einde van dit jaar haar deuren. Bij deze een welgemeend DANK JE WEL voor deze mooie horecagelegenheid waar we menig bowlingrondje hebben gemaakt. Bij Golbach zal bekend worden gemaakt wie deze keer de belangrijkste speler was deze 4 competitierondes. Rest mij om te eindigen met…..

De Speler van de week deze keer:

Glenn van der Vall

Tot zover:

Fritz von Thurn ohne Taxis.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube