Nieuws

Wedstrijdverslag Be Quick 1887 vs Quick’20

maandag 11 november 2019 - 1e selectie


In de voorbespreking bij Rouwhorst zei trainer Steven Verheijen dat Quick’20 voor de winst tegen BE Quick 1987 zou gaan.

 

Be Quick begon de wedstrijd goed met druk te zetten. Hieruit kwamen enkele goede aanvallen. Langzaam nam Quick’20 het initiatief over. Dylan Rickhoff kreeg in de 31e minuut een goede kans. In de 44 minuut scoorde Jip Kemna uit een vrije trap een prachtige goal. Volgens de speaker een wereldgoal.

 

In de tweede helft nam Quick’20 opnieuw het initiatief en kwam Be Quick er nauwelijks aan te pas. Quick’20 gaf niets weg. Quick’20 kreeg enkele goede kansen om een tweede goal te scoren. Na enkele wissels aan de zijde van Be Quick scoorde Arnoud Bentum in de 83e minuut met een prachtig schot de gelijkmaker. In de resterende tijd probeerde Quick’20 met man en macht toch nog de overwinning naar zich toe te trekken. Uiteindelijk bleven ze steken op 1-1.

Quick’20 speelde goed en domineerde de wedstrijd. Jammer dat Be Quick in de eindfase een tegengoal scoorde.

 

BE Quick 1887 – Quick’20 Sore: 44 Jip. Kemna 0-1, 83. Arnoud Bentum 1-1
Quick’20: Peterman, Leenders, Zwienenberg, Stolker, Goorhuis Oude Sanderink, Degenaar, Kemna, Geelen, Wevers(84 Coolen), Rickhoff (63 van Houten), Köse

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube