Nieuws

QUICK’20 19-5 pakt eerste prijs van het seizoen

maandag 11 november 2019 - Jeugd


Afgelopen zaterdag hebben wij na een klinkende 3-1 uitoverwinning bij Bentelo, een tweede strijd gestreden op een nieuw podium. Dit alles in de carnavalstempel van Maus, de zoon van onze leider Bert Nevels.

Onder het toeziend oog van de overige leiders, Klaas Edelenbos en Henk Bartelink, lieten de strijders van JO19-5 zien, dit niet te schuwen én zetten hun beste “zwarte-witte” beentje voor. Dit alles leidde tot onze eerste prijs van het seizoen; de aanmoedigingsprijs!

Dit werd natuurlijk op gepaste wijze gevierd tot in de kleine uurtjes binnen onze mooie Boeskoolstad, Jubileumstad 2020.

Loat het jublileum mèr komn!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube