Nieuws

Voorbeschouwing Be Quick 1887 – Quick’20

vrijdag 8 november 2019 - 1e selectie


Aankomende zondag staat er voor beide teams veel op het spel. Be Quick haalde één punt uit de laatste 3 duels, waarbij de laatste 2 werden verloren. Quick’20 haalde in de laatste 3 duels 4 punten, waarbij in de laatste 2 weken één punt aan het totaal werd toegevoegd.

De thuis en uitploeg zullen alle zeilen bijzetten om niet in de gevarenzone terecht te komen.

 

Beide ploegen kennen elkaar uit het verleden van haver tot gort, alleen zullen alle vergelijkingen mank gaan, omdat beide selecties de laatste jaren regelmatig zijn veranderd.
In de hoofdklasse speelden ze jaren achtereen tegen elkaar.

Toen de Derde Divisie begon in het seizoen 2016-2017 waren Be Quick en Quick’20 erbij. Via de nacompetitie in de Hoofdklasse werd promotie naar de nieuwe Derde Divisie bewerkstelligd en in het eerste jaar Derde Divisie eindigde Quick’20 op de 5e en Be Quick op de 6e plek. Knap in een competitie met 18 teams.

 

Het seizoen erna van 2017-2018 hadden beide teams het zwaar en in de nacompetitie om degradatie redde Be Quick het in de finale tegen Goes niet en Quick deed dat wel tegen Halsteren.

Afgelopen seizoen wist Be Quick in de hoofdklasse ternauwernood de nacompetitie voor degradatie te ontlopen ten koste van De Bataven dat evenveel punten had, maar door een slechter doelsaldo nacompetitie moest spelen en uiteindelijk afdaalde naar de Eerste Klasse.

Quick’20 wist het één seizoen langer vol te houden in de Derde Divisie dan Be Quick maar moest zich afgelopen seizoen ook gewonnen geven door rechtstreekse degradatie naar de Hoofdklasse.

 

Beide teams wonnen dit seizoen in de Hoofdklasse thuis tweemaal en wisten uit nog geen driepunter te scoren.

In de stand is het aantal punten ook gelijk met 10.

MSC, Be Quick 1887, Quick’20 en HBS hebben alle vier 10 punten, MSC uit 8 en de anderen uit 9.

Het doelsaldo van Be Quick is plus 1, 13 voor en 12 tegen.

Het doelsaldo van Quick’20  is min 1,  20 voor en 21 tegen.

 

Succes Quick’20 Zondag 1 en tegen Be Quick 1887 is er een mooie kans om de eerste thuisnederlaag van afgelopen zondag in te ruilen en goed te maken met de eerste overwinning uit.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube