Nieuws

Quick ’20 weet niet te winnen bij Alcides en doet zichzelf tekort

woensdag 30 oktober 2019 - 1e selectie


Afgelopen zaterdagavond speelde Quick ’20 alweer haar achtste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Alcides zou het moeten gaan strijden om drie belangrijke punten, nadat het tot nu toe twee keer had gewonnen, even vaak heeft verloren en drie maal gelijk wist te spelen.

In het eerste half uur van de wedstrijd gebeurde er vrij weinig. Pas na 29 minuten wist Alcides de eerste kans van de wedstrijd te creëren en deze was dan ook meteen raak. Na een mooie aanval was het Ryan Luyckx die binnen wist te tikken. Vrijwel direct na dit doelpunt van Alcides wist Quick ’20 via Frank Eulderink bijna de 1-1 op het scorebord te zetten. Het was de keeper van Alcides die hier een stokje voor stak. Enkele ogenblikken later was het opnieuw Quick ’20 wat wederom via Frank Eulderink gevaarlijk wist te worden. Ditmaal ging het schot over het doel van Alcides heen. In de 40ste minuut wist Quick ’20 wederom bijna te scoren. Luuk Geelen kreeg een kans op de gelijkmaker na een mooie steekpass van Dylan Rickhoff, maar ook deze kans ging er helaas niet in. Vlak voor het rustsignaal wist Quick ’20 alsnog de gelijkmaker te maken. Uit een vrije trap nabij de zijlijn was het Jip Kemna die de keeper van Alcides verraste en de vrije bal niet voorzette maar in één keer op doel schoot. Deze bal belande hard in de bovenhoek en door deze fantastische goal kon Quick met opgeheven hoofd naar de kleedkamer.

De tweede helft was voor het publiek gelukkig leuker om te zien. Helaas was het wel Alcides dat opnieuw op voorsprong wist te komen. Deze keer was het Frank Fokke die binnen wist te tikken. Net zoals na de 1-0 voor Alcides wist Quick ’20 bijna direct weer gelijk te maken, maar wederom ontbrak het geluk om direct op gelijke hoogte als Alcides te komen. De daaropvolgende kansen waren vrijwel allemaal voor Quick ’20. Rond de 65ste minuut resulteerde druk zetten van Frank Eulderink in een fout in de verdediging van Alcides. De snelle aanvaller van Quick ’20 wist deze fout ook zelf af te straffen en zodoende stond er met nog 25 minuten te spelen 2-2 op het scorebord. Ondanks dat beide ploegen nog een aantal kansen wisten te creëren, werd er niet meer gescoord. Quick ’20 moest met een punt naar huis, waar het gezien de wedstrijd wel recht had gehad op meer dan een punt.

Aanstaande zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt tegen Emmen. Voorafgaand aan dit duel wordt er stilgestaan bij het overlijden van Cees Ikink, Erelid, Lid van verdienste en oud bestuurslid van Black & White.

 

Om aansluiting te vinden bij de top is het van belang dat deze wedstrijd wordt gewonnen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube