Nieuws

Alcides – Quick’20 Zaterdag 26 Oktober 2019 om 19.00 uur

vrijdag 25 oktober 2019 - 1e selectie


Met Alcides treffen we na Hoogeveen en MSC voor de derde de keer dit seizoen een oude bekende uit vroegere tijden uit de Hoofdklasse.

Alcides staat drie punten achter Quick’20 en haalde in de laatste wedstrijd twee weken geleden de volle buit bij HBS uit, 0-1.

Daardoor staat het op zes punten en de eerste drie punten werden gehaald op 14 september op zaterdagavond tegen MSC thuis. De buurman werd in de derby voor 2000 toeschouwers met liefst 3-0 geklopt.
Het team heeft 5 wedstrijden verloren, nul gelijk en twee gewonnen en het doelsaldo is min 4.

 

Quick’20 heeft drie punten meer dan Alcides en heeft 2 wedstrijden gewonnen, drie gelijk gespeeld en 2 verloren. Aantal punten 9 met een doelsaldo van 0.

Quick’20 is thuis nog ongeslagen met 2 overwinningen en 2 gelijke spelen.

Uit heeft Quick’20 nog geen wedstrijd gewonnen, uit werd er 2 keer verloren en 1 keer gelijk gespeeld.

Dus is het voor de mannen van Steven Verheijen tijd om er morgenavond in Meppel bij Alcides voor te zorgen dat de eerste winst uit wordt gehaald.

 

Het wordt sowieso de komende tijd belangrijk om veel punten te halen. De eerste 7 duels hebben we gehad. Dit jaar worden er nog 7 wedstrijden gespeeld en daarvan zijn er vijf tegen tegenstanders die op dit moment op de ranglijst onder Quick’20 staan. Als dat zo blijft dan halen we veel punten en staan we op 1 januari 2020 hoger dan de negende plek die we nu staan in de stand van de Hoofdklasse A.

 

Succes Quick’20 Zondag 1 en laat zien dat er ook een uitwedstrijd kan worden gewonnen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube