Nieuws

Quick’20 Vrijdag 2 eerste kampioen in jubileumjaar

maandag 21 oktober 2019 - 35+2


Vrijdag 18 oktober gaat de geschiedenisboeken in! Vrijdag 2 is het eerste kampioensteam in het jubileumjaar van de KVV Quick’20. Na 2 gespeelde wedstrijden, waarvoor we 9 punten kregen, kan de voorzitter van Quick’20 op vrijdagavond 1 november de kampioensschaal in het clubhuis aan de Primulastraat overhandigen. Dan is namelijk de laatste speelronde en zal tevens de receptie worden gehouden.

Dit hadden we op voorhand niet direct gedacht. Een ‘gehavend’ vrijdag 2 begon de avond met slechts 8 spelers. Dit kwam onder meer doordat Gordon ging trouwen met zijn meissie en daarbij 4 spelers van het team uitnodigde…. Voor een 35+ team is 8 man aan de krappe kant. Echter, het technische hart van die avond: Hans en Patrick, zagen snel dat de jongens alle punten mee naar Oldenzaal wilden nemen. Ruud, Harold, Bert, Jaap, Bjorn, Georges, Jan en Bas speelden zoals alleen Barcelona dat kan. Tikkie Takkie voetbal. De restverdediging stond iedere wedstrijd goed en het omschakelen via met name Bas, Jaap, Harold en Bert was weergaloos.

We begonnen de avond met een snel potje tegen Quick’20 vrijdag 3. Zij konden helaas geen 7 man op de been brengen deze avond waardoor alle teams reglementair de 3 punten kregen. De mannen van vrijdag 2 hoefden daardoor maar 2 potjes te spelen. Het werden mooie wedstrijdjes tegen de mannen van BWO en Tubantia. Twee voetballende ploegen met de nodige oud eerste elftalspelers in de gelederen. Wat je echter ook op deze leeftijd nog steeds ziet is de superieure technische opleiding bij Quick’20. Het balletje bij Quick gaat net ff sneller rond en voor je het weet staat het 5-1 tegen de gastheren van BWO. 3 x Jaap, 1 x Harold en 1 x Bert zorgen voor de doelpunten in een leuke pot voetbal voor de toeschouwers. Ook de tweede wedstrijd tegen een goed combinerend Tubantia is een lust voor het oog. De teams zijn echt aan elkaar gewaagd. Dan is het mooi te zien dat Jan, Georges en Bjorn met enorm veel energie ervoor zorgen dat Harold en Jaap snel een 2-0 op het scorebord zetten. Ruud houdt vervolgens vakkundig de 0 en Bas loopt zich, a la Frenkie De Jong, de longen uit het lijf. Wat een loopvermogen!

Technisch Directeur Bartelink werd later op de avond door Patrick tijdens de bruiloft van Gordon op de hoogte gebracht van het kampioenschap. Daar waar je blijdschap verwacht was hij duidelijk ‘not amused’. Begrijpelijk want ook zonder hem is het blijkbaar mogelijk om alle punten mee naar huis te nemen. Dat is natuurlijk niet gemakkelijk te verteren voor een man met een onmetelijk technisch inzicht. Hij liet echter wel direct weten als ceremoniemeester te zullen optreden op vrijdag 1 november.  Dan staan namelijk, zoals eerder aangegeven, de laatste wedstrijden en de receptie gepland. Wij nodigen u hierbij allen uit aan de Primulastraat 15 in Oldenzaal.

Speler van de week deze keer:

Jaap Suhre met 4 doelpunten!… en een penalty op de paal….

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube