Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – Alphense Boys

vrijdag 11 oktober 2019 - 1e selectie


Zaterdag 12 Oktober 2019 bestaat Quick’20 exact 99 jaar.

Het eerste elftal moet daarom winnen want een verjaardag kan niet worden gevierd zonder een passend cadeau.

Alphense Boys eindigde afgelopen seizoen op de 8e plaats in de Hoofdklasse B met ook Leonidas en RKAVV. Alle drie zijn ze dit seizoen in de Hoofdklasse A ingedeeld waarin Quick’20 nu ook speelt. De club is vooral bekend vanwege de eerste plaats die ze inneemt op de ranglijst van beste amateurjeugdopleidingen in Nederland. Ook dit seizoen spelen de vier hoogste jeugdteams allen in de landelijke 1e of eredivisie van het jeugdvoetbal. De club heeft ruim 1000 spelende leden. Naast Zaterdag1 en Zondag 1 zijn er 6 zondagteams. Bij de junioren zijn er 43 teams verdeeld over JO8 tot en met JO19, 3 meisjes teams en de guppies van 3 t/m 6 jaar.

 

Bekend persoon bij de club is Kees Jansma, oud Nederlands sportpresentator, oud producent en voormalig perschef van Oranje. Hij is oud-voorzitter en erelid van Alphense Boys.Alphense Boys staat op de 11e plaats en Quick’20 op de 12e.

De teams hebben allebei 6 punten, Alphense Boys uit 5 en Quick’20 uit 6 wedstrijden. De ploeg uit Alphen aan den Rijn heeft een doelsaldo van plus 1,
7 voor en 6 tegen. Quick’20 heeft een doelsaldo van min 1, 12 voor en 13 tegen.

 

Jelle Leenders lijkt voldoende hersteld van zijn blessure, Yannick Heskamp, voor zover nu bekend, nog niet. Furkan Akova van JO19-1 stond de voorgaande twee wedstrijden in de basis.
Welke elf er bij de aftrap bij Quick’20 in het veld staan hoort de selectie morgenmiddag voor de wedstrijd.

 

Steven Verheijen, trainer van Quick’20, zei vorige week dat de punten nog wel komen. Dat wordt dan ook hoog tijd, want anders komt Quick’20 in de onderste regionen terecht en dat is wat de supporters van Quick’20 zeker niet verwachten dit seizoen.

 

Extra motivatie voor de selectie om drie punten te halen moet natuurlijk de 99e verjaardag van Quick’20 zijn op zaterdag 12 oktober 2019.

 

_____________________________________________________________________________________

Arbitrale leiding

Scheidsrechter          : D. Schaper

Ass.scheidsrechters :  M. de Neef en R. Rozema

_____________________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube