Nieuws

Quick’20 Vrijdag 2 fier op kop in 1e klasse 27

woensdag 9 oktober 2019 - Algemeen


Op een zonovergoten sportpark “Sportpark De Bijenkorf” begint Vrijdag 2 aan de volgende serie van 3 wedstrijden. Met de terugkerende Pieter Tichelaar in de basis begint het team aan de eerste wedstrijd. Tegen het Tubantia met oud-prof Kare Becker in de gelederen begint het team stroef aan deze avond. Vrijdag 2 komt 0-1 achter na een geweldige actie van deze oud-prof. Dit is echter ook gelijk het laatste wapenfeit van Tubantia. Quick neemt het heft in handen, scoort door een prachtige actie van Bert Stamsnieder de 1-1 en vlot daarna volgt de 1-2 en 1-3. Een mooie en belangrijke overwinning op de sterke tegenstander uit Hengelo.

Het tweede duel gaat tegen het derde team uit Oldenzaal. Vrijdag 3 blijkt vanavond een stugge tegenstander die met een aantal nieuwe spelers aan de wedstrijd begint. Vrijdag 2 komt onder druk te staan maar ‘2e doelman’ John van Benthem staat zijn mannetje. Hij ‘rammelt’ een aantal ‘zekere’ doelpunten uit zijn goal. Gelukkig wordt aan de andere kant wel gescoord en na een benauwde 0-1 staat de teller op 6 punten uit 2 wedstrijden.

Technisch Directeur Bartelink is inmiddels aan het rekenen geslagen en weet dat een derde overwinning deze avond een mogelijk kampioenschap zeer dichtbij kan brengen. Dan moet wel de laatste pot worden gewonnen. BWO blijkt echter een sterke tegenstander. Ook zij brengen een aantal oud eerste elftalspelers binnen de lijnen. Met een sterk collectief optreden waarbij ‘kilometervreter’ Bjorn Staverman voorkomt dat BWO op voorsprong kan komen strijdt Vrijdag 2 tot de laatste minuut volop. Deze wedstrijd zegeviert het collectief van vrijdag 2. Niemand verzaakt, iedereen pakt zijn speelminuten en uiteindelijk wint Quick ook deze wedstrijd: 2-1.

Een mooi slotakkoord op deze avond waarin 9 punten worden gehaald. Met nog twee speelronden te gaan heeft Quick 9 punten voorsprong. De volgende wedstrijden staan gepland op vrijdag 18 oktober. Dan treden de jongens op bij BWO. De slotavond is weer thuis aan de Primulastraat 15 in Oldenzaal. Hopelijk kan het team dan op de platte wagen!

Spelers van de week deze keer:

Bert Stamsnieder met 5 doelpunten en Harold Tijink met 1 doelpunt en de meeste speelminuten.

 

Tot zover:

Fritz von Thurn und Taxis.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube