Nieuws

Quick’20 verliest teleurstellend met 2-1

maandag 7 oktober 2019 - 1e selectie


De wedstrijd wilde maar niet op gang komen. Beide ploegen grossierden in foute passes en onnodig balverlies, waardoor het spel zich hoofdzakelijk beperkte tussen de beide strafschopgebieden,

ln de zestien was er dan ook voor de rust weinig te beleven. ln de 4e minuut was er het eerste balcontact voor keeper Bob Peterman, zonder dat hier een doelrijpe kans voor Hollandia aan vooraf ging.

ln de 11e mínuut mocht Hollandia de eerste corner nemen, die zonder problemen door Quick20 werd weggewerkt.

Pas in de 21e minuut moest de keeper van Quick’20 echt in actie komen na een goede aanval van Hollandia, die hij echter bekwaam onschadelijk maakte.

De eerste echte kans voor Quick’20 kwam pas in de 40′ minuut, waar Dyian Rickhoff helaas niet van wist te profiteren.

ln de 44e minuut schoot Wesley van Houten ongelukkígerwíjs bíj het  uitverdedigen tegen de scheidsrechter aan, waardoor de bal voor de voeten van de vrijstaande Suleiman kwam, die deze buitenkans, alleenstaand voor onze keeper, bekwaam benutte, waardoor Hollandia met een 1–0 voorsprong de rust inging.

 

ln de tweede helft startte Quick’20 voortvarend, hetgeen resulteerde in een licht veldoverwícht en enkele goede kansen. ln de 50e minuut moest de keeper van Hollandia stompend de bal uit de goal werken na een prima schot van Luuk Stolker. ln de 53e minuut moest een speler van Hollandia op de doellijn redding brengen na een knappe kopbal van Melvin Degenaar.

De eerste 20 minuten van de tweede helft waren voor Quick’20 dat zich, goed druk zettend naar voren en meer aanvallend, kansen wist te scheppen. Hierna kwam het spel meer in evenwicht en wist ook Hollandia enkele keren gevaarlíjk voor de goal van Quíck’20 te verschijnen.
Dit resulteerde in de 75e minuut in slordig balverlies door Quick’20 en een snelle aanval van Hollandia, waaruit Bart Spil de 2-0 líet aantekenen. Quick’20 zocht hierna nogmaals de aanval en zette Hollandia onder druk, maar meer dan een goal uit een penalty, benut door Jip Kemna, leverde dit niet op.

Eindstand 2–1.

 

Al met al een teleurstellende wedstrijd, waarbij de winst bleef bij de minst slecht presterende ploeg die daardoor wel ongeslagen blijft. Door deze 2e uitnederlaag blijft Quick’20 kwakkelen want het won nog maar één keer. In de stand van de hoofdklasse staat Quick’20 twaalfde.   

 

Om wedstrijden te kunnen winnen zijn niet alleen voetbalkwaliteiten voldoende. Er zijn meer capaciteiten nodig om met de punten huiswaarts te kunnen reizen. Die zijn er ongetwijfeld wel, maar komen op het veld onvoldoende uit de verf.

Hollandia – Quick’20 2-1 (1-0).
Score: 45. Suleiman 1-0, 75.Spil 90 + 3. Kemna 2-1 (pen).
Quick’20: Peterman, Van Houten, Zwienenberg, Stolker (69. Wevers), Degenaar, Kemna, Geelen, Coolen (78. Ilia), Rickhoff (46. Eulderink), Akova, Köse.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube