Nieuws

Jos van der Meché overleden

zondag 6 oktober 2019 - Algemeen


Jos van der Meché (70) overleden

Een dag voordat hij zijn 71e verjaardag zou vieren, is afgelopen vrijdag Jos van der Meché overleden. Jos was vele jaren lang fysiotherapeut bij het eerste elftal. Hij runde zijn eigen fysiotherapiepraktijk in Oldenzaal en behandelde ook hier vele spelers van onze club.
Die lange periode bij Quick’20 begon in 1979 en duurde tot 2014. Ook de afgelopen 5 jaar was hij nog zeer betrokken bij Quick’20. Betrokken, dat was hij sowieso. Hij vervulde zijn taak van fysiotherapeut met een onuitputtelijk enthousiasme, met ook de nodige humor. Altijd kon iedereen bij hem terecht voor medisch advies, maar ook trainers gaf hij – of ze dat wilden of niet – graag zijn gratis technische tips. Nooit deed iemand tevergeefs een beroep op hem.
Jos was ook een man van verhalen, met hem werd het nooit saai. Ook in de carnavalswereld was hij een bekendheid, in 1982 was hij stadsprins van de Boeskoolstad. Zijn lijfspreuk: Kniep den Boeskool fien.
Jos van der Meché overleed vrijdag na een relatief kort ziekbed. Quick’20 zal hem nooit vergeten. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte de komende tijd.
Er is komende woensdagavondgelegenheid om afscheid te nemen van Jos en de familie te condoleren, van 18.30 tot 20.00 uur in het uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube