Nieuws

Hollandia – Quick’20

vrijdag 4 oktober 2019 - 1e selectie


Op de website van Hollandia schrijft de hoofdtrainer:

“Eindelijk een keer thuis. Quick 20 versperde twee jaar geleden Hollandia toegang tot de 3e divisie, maar zijn uiteindelijk vorig jaar gedegradeerd. Ik heb ze tegen SJC zien spelen en kan verzekeren dat het een goed voetballende ploeg is die zich uiteindelijk bovenin zal melden”.

 

Nadere uitleg: het is nog maar één jaar geleden dat gebeurde wat de trainer van Hollandia schrijft. In de nacompetitie om handhaving speelde Quick’20 tweemaal tegen Hollandia en uit werd het gelijk en thuis werd het een benauwde overwinning voor Quick’20. Daarna volgde de inmiddels welbekende Houdini ontknoping in een tweeluik met Halsteren wat resulteerde in handhaving in de Derde Divisie. Afgelopen seizoen degradeerde Quick’20 wel.

 

Het zijn natuurlijk mooie woorden van de trainer van Hollandia en dat ze uit kunnen komen heeft Quick’20 de eerste 5 wedstrijden wel bewezen.

Wel zal er dan voorin blijvend met scherp moeten worden geschoten en zal het achterin solider moeten staan met minder tegendoelpunten dan tot nu toe.

 

Hollandia staat op de 3e plek met 10 punten uit 4, met een doelsaldo van plus 7, 12 doelpunten voor en 5 tegen.

De resultaten zijn: 3 keer winst, 1 maal gelijk en 0 keer verlies.

 

Quick’20 heeft 6 punten uit 5 met een doelsaldo van 0, 11 doelpunten voor en 11 tegen. Thuis werd er 1 keer gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld en uit was er één gelijkspel en één keer verlies tegen SJC, de wedstrijd die de trainer van Hollandia dus heeft gezien.

 

Het zal morgenavond zwaar worden voor Quick’20 in de uitwedstrijd bij Hollandia die om 19.00 uur begint.

De thuisploeg heeft nog geen nederlaag geleden en Quick’20 is er alles aan gelegen om dat dan toch voor elkaar te krijgen en dat zou meteen de eerste winst worden in een uitwedstrijd dit seizoen.

 

Jelle Leenders speelt morgenavond nog niet mee. Hij is nog onvoldoende hersteld van de blessure aan het hoofd die hij opliep bij SJC.

Cas Goorhuis Oude Sanderink is nog steeds geblesseerd en Ruben d’Hollosy is waarschijnlijk dit seizoen niet meer inzetbaar door zware blessures.

Ook het meespelen van Yannick Heskamp is nog onzeker.

 

Quick’20 zal vast wel weer met een representatief elftal in het veld komen, want gelukkig is de selectie breed, dat wil zeggen dat er voldoende kwalitatief sterke spelers bij de selectie zitten. Bij blessures en schorsingen zijn er meerdere spelers in staat om de open gevallen plekken zodanig in te vullen dat dit niet ten koste gaat van het collectief.

 

Quick’20 zet hem op en laat opnieuw een verre reis de motivatie zijn om lekker achterover leunend de terugreis te aanvaarden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube