Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – MSC/Amslod

vrijdag 27 september 2019 - 1e selectie


Met MSC treffen we voor de tweede keer dit seizoen een oude bekende uit vroegere tijden uit de Hoofdklasse. MSC speelt vanaf 2010 onafgebroken in de Hoofdklasse.

De vereniging telt bijna 700 leden, verdeeld over zeven seniorenteams (waarvan een vrouwenteam) en 32 jeugdteams. De clubkleuren zijn wit en zwart en het tenue bestaat uit een verticaal wit-zwart gestreept shirt, zwarte broek en zwarte kousen.

MSC heeft na 4 wedstrijden 6 punten, één punt meer dan Quick’20. Wel verloor het twee weken geleden op zaterdagavond de derby bij buurman en plaatsgenoot  Alcides met 3-0 voor 2000 toeschouwers. Het verloor beide uitwedstrijden, maar won er thuis ook twee. Aantal doelpunten voor is 5 en tegen 9. Doelsaldo is min 4.

 

Quick’20 speelde de eerste twee wedstrijden met 1-1 gelijk tegen respectievelijk Velsen uit en Leonidas thuis. De 2e thuiswedstrijd werd dik verdiend met 5-4 van Hoogeveen gewonnen. Na een voorsprong van 4-0 en 5-1 werd het in de laatste minuten nog 5-4. Afgelopen zondag werd in blessuretijd uit met 3-2 verloren bij SJC in Noordwijk.

Quick’20 heeft zowel 9 doelpunten voor als tegen en staat met vijf punten op de gedeelde 9e plaats samen met Be Quick 1887.

 

Jelle Leenders viel in de laatste wedstrijd al na 5 minuten geblesseerd uit met een zware hoofdwond (liefst 13 hechtingen) en de verwachting is niet dat hij tegen MSC meespeelt. Wie zijn vervanger dan wordt is nog onbekend.

Om de aansluiting niet te verliezen met het linker rijtje in de stand van de Hoofdklasse A moet Quick’20 winnen op aanstaande Kermiszondag. Over het aantal gescoorde doelpunten heerst tevredenheid, nog niet over het aantal doelpunten tegen. Die verhouding moet snel positiever worden.

 

Succes en laat zien dat het thuisvoordeel de reden is voor de tweede achtereenvolgende overwinning in eigen huis.

_______________________________________________________________

Arbitrale leiding

Scheidsrechter               : D. Pals

Ass. scheidsrechters      : M.H. Osman en B. Kaya

_______________________________________________________________

JO9-3 speelt als elftal van de week een onderlinge wedstrijd in de rust.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube