Nieuws

Wedstrijdverslag SJC – Quick’20

maandag 23 september 2019 - 1e selectie


Trainer Steven Verheijen kon helaas niet met de door hem gewenste basiself beginnen en tot overmaat van ramp viel Jelle Leenders al in de 3e minuut zwaar geblesseerd uit nadat hij en zijn tegenstander tegen elkaars hoofd kopten. Hij kreeg liefst 13 hechtingen in het ziekenhuis. Jelle’s tegenspeler speelde met een tulband de wedstrijd uit en groeide uit tot beste aanvaller van SJC.
Invaller Yannick Heskamp viel zeer ongelukkig in en door een dekkingsfout scoorde SJC in de 5e minuut de 1-0.

De eerste helft ging gelijk op en door het wegvallen van Leenders was de organisatie achterin bij Quick’20 niet goed.
Beide ploegen zochten de aanval en zo werd het een mooi en spannend duel. In de 25 minuut scoorde Luuk Geelen bekwaam de gelijkmaker, 1-1, door een strakke voorzet van Issy Wevers op melkbussenhoogte in te tikken.

SJC was de hele wedstrijd bijzonder gevaarlijk door de snelle omschakeling, waarbij de keeper een hoofdrol speelde doordat zijn uittrappen over de middenlijn geplaatst bij een van zijn aanvallers terecht kwamen.
Quick’20 zocht het in fraai technisch combinatiespel dat vaak  eindigde op het moment dat het beslissende eindschot zou moeten volgen.

In de tweede helft kreeg SJC de beste kansen, maar ging hier niet goed mee om. Een vrije trap van SJC leverde de 2-1 op en even later had Luuk Geelen pech dat zijn schot op de buitenkant van de paal belandde.
Invaller Frank Eulderink zorge met een schitterende schaarbeweging voor de 2-2 en in de 85e minuut slalomde hij langs twee verdedigers, maar miste zijn beslissende uithaal de kracht om doel te treffen.

In blessuretijd moest Quick’20 dan toch het onderspit delven en verloor het met 3-2 door een verwoestende uithaal van invaller Tavares van SJC en leed het zijn eerste nederlaag deze competitie.

Er is nog geen tegenstander geweest die dit seizoen zoveel kansen kreeg tegen Quick’20 als SJC gisteren. Gelukkig gingen de voorwaartsen van SJC daar zeer slordig mee om. Quick’20 had misschien wel een punt verdiend, gezien het aantal kansen was SJC de enige die recht had op een zege en natuurlijk was het sneu dat de derde en winnende treffer van SJC twee minuten in blessuretijd viel en dat Quick’20 Jelle Leenders misschien enkele wedstrijden moet missen. Ruben D’Hollosy is trouwens lange tijd niet inzetbaar de rest van dit seizoen door zware blessures opgelopen vorige week tegen Hoogeveen thuis.

SJC – Quick’20 3-2 (1-1).
Score: 5. van Stijn 1-0, 25. Geelen 1-1, 78. Ruigrok 2-1, 83. Eulderink 2-2, 90 + 2. Tavares 3-2.

Quick’20: Peterman, Van Houten, Leenders (5. Heskamp), Coolen, Zwienenberg, Kemna, Stolker, Geelen, Wevers (62. Eulderink),
Degenaar, Köse (56. Rickhoff).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube