Nieuws

Quick’20 O19-3 verliest van een goed TVC ’28 O19-2

zondag 22 september 2019 - Jeugd


Op een zonnig en heet kunstgrasveld op het mooie sportpark De Grote Moat trappen we om 14.30 uur af. Al snel wordt duidelijk dat TVC ’28 over twee hele snelle en goede voetballers beschikt die het onze verdediging het heel lastig maken.

 

Na elf minuten spelen komt TVC ’28 terecht op een 1-0 voorsprong. Na het doelpunt van de gastheren komt Quick’20 beter in de wedstrijd en komt het ook meer aan aanvallen toe. Met zo’n twintig minuten op de klok moet Joost zich met een blessure door Koen laten vervangen. In de periode die volgt weet Quick’20 drie a vier hele goede kansen te creëren, maar doordat de laatste pass te onzorgvuldig is blijft de gelijkmaker uit. Na meer dan een halfuur moet ook Stan zich met een blessure laten vervangen. Voor hem komt zijn teamgenoot van O19-5 Melih het veld in.

 

Vlak voor de rust valt dan helaas de 2-0. Jord weet eerst nog redding te brengen, maar bij de tweede doelpoging laat hij de bal los waardoor de spits de bal alsnog binnen kan schieten.

 

De staf geeft in de rust aan dat er aardig wordt gevoetbald, maar dat er wel meer rust in het spel moet komen.

 

In de tweede helft komt Benk voor Thijs en vervangt Wes Quinten. Ondanks de goede bedoelingen valt na vijf minuten al de 3-0. Direct daarna moet ook Petter met een blessure de strijd staken. Thijs komt voor hem weer in het veld. Twee minuten later moet ook Niek met een blessure het veld verlaten. Quinten vervangt hem.

 

Het makkelijk combinerende TVC ’28 maakt dankbaar gebruik van de ruimte die geboden wordt en maakt er 4-0 van. Na iets meer dan een uur valt de eretreffer. Na een hoekschop krijgt TVC ’28 de bal niet weg en is het Koen die met een hakje de 4-1 maakt. Lang kan hij echter niet van dit moment genieten. Na een te laat ingezette actie mist hij de bal een raakt de speler van TVC ’28 op de enkel, dit levert hem een gele kaart op.

 

Tien minuten voor tijd moet Wouter het veld verlaten. Door een tik in zijn gezicht is een lens verschoven waardoor hij niet goed meer kan zien. In het vervolg van de wedstrijd loopt TVC ’28 uit naar een ruime 6-1 voorsprong. De scheidrechter voelt de wedstrijd goed aan, want met precies negentig minuten op de klok fluit hij af.

 

Samenvattend: Een terechte nederlaag tegen een goede tegenstander. Wij hebben een redelijke eerste helft gespeeld waar een aantal hele goede kansen werden gecreëerd die er helaas niet in gingen.

 

Verder waren wij blij verrast dat we op de weg naar TVC’28 zagen dat de gemeente Weerselo ter ere van het bijna 100 jarige bestaan van Quick’20 een mooi zwart wit kunstwerk heeft neergezet.

 

Volgende week helaas geen wedstrijd, Vogido O19-2 heeft zicht teruggetrokken uit de competitie. Op 5 oktober spelen wij pas weer, dan gaan we om 16.00 op bezoek bij Fleringen O19-1

 

Wedstrijdverloop:

11′       1-0       Speler TVC ’28

39′       2-0       Speler TVC ’28

50′       3-0       Speler TVC ’28

57′       4-0       Speler TVC ’28

61′       4-1       Koen

62′       Geel     Koen

79′       5-1       Speler TVC ’28

84′       6-1       Speler TVC ’28

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube