Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – Hoogeveen

vrijdag 13 september 2019 - 1e selectie


Met Hoogeveen treffen we een oude bekende uit vroegere tijden uit de Hoofdklasse.

Hoogeveen was afgelopen seizoen via de nacompetitie dicht bij het bereiken van promotie naar de Derde Divisie. In een tweeluik speelde het als periodekampioen tegen OJC Rosmalen en trokken de Hoogeveners aan het kortste eind en bleven zo in de Hoofdklasse. OJC R. vorig jaar nog samen met Quick’20 uitkomend in de 3e Divisie, degradeerde trouwens ook door verlies in de volgende nacompetitieronde en komt nu uit in de Hoofdklasse B.

 

Quick’20 speelde de eerste twee wedstrijden gelijk met 1-1. De openingswedstrijd van het seizoen werd het in Velsen 1-1 en afgelopen zondag werd het thuis tegen Leonidas enigszins teleurstellend ook 1-1.

Daarmee is Quick’20 voor het eerst sinds twee seizoenen na twee wedstrijden nog ongeslagen, het aantal punten is te mager voor een goede seizoenstart.

 

Hoogeveen heeft na 2 wedstrijden 3 punten, Het eerste duel werd uit met 3-0 verloren bij Alphense Boys en afgelopen zondag herstelde de ploeg zich goed door thuis de regionale derby tegen Alcides met 2-1 te winnen.

 

Afgelopen zondag was het vertoonde spel van Quick’20 een groot deel van de wedstrijd redelijk en hoopgevend voor de toekomst. Het is wel zaak dat het team snel op elkaar is ingespeeld want over de kracht van de tegenstanders is weinig te zeggen. Wel is het zo, dat zonder de kwaliteiten van de teams tekort te doen waartegen al is gespeeld, dat er zeker sterkere tegenstanders zijn en wie weet is Hoogeveen dat wel.

Dat is nou een mooie uitdaging, want uit het verleden blijkt, hoe beter de opponent, hoe beter Quick’20 speelt.

 

Of er wijzigingen zijn in de basiself ten opzichte van de eerste twee wedstrijden is nu nog onbekend.

 

Het is zaak dat Quick’20 de eerste driepunter haalt en daarmee kan worden begonnen in de tweede thuiswedstrijd dit seizoen. Veel succes daarbij.

_______________________________________________________________ 

Arbitrale leiding

Scheidsrechter               : J. Akkerman

Ass. scheidsrechters      : N.M. Veldhuis en F.M. Hoogendijk

_______________________________________________________________

JO9-2 is het elftal van de week met 2 pupillen van de week, die in de rust een onderlinge wedstrijd spelen; zie ook site van Black and White. https://www.svblackandwhite.nl/

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube