Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – Leonidas

vrijdag 6 september 2019 - 1e selectie


Leonidas is afgelopen seizoen op de 13e plek geëindigd in de Hoofdklasse B en wist zich op het nippertje te handhaven nadat het drie nacompetitierondes overleefde.

Leonidas won het eerste duel  van dit nieuwe seizoen in de Hoofdklasse A met 2-1 van plaatsgenoot VOC.

Quick’20 speelde met 1-1 gelijk bij Velsen, dat als kampioen uit de Eerste Klasse promoveerde naar de Hoofdklasse.

 

Afgelopen seizoen volgde voor Quick’20 dan toch de onontkoombare degradatie naar de Hoofdklasse. Als elk jaar de beste spelers naar bvo’s gaan of naar andere amateurverenigingen dan wordt handhaving in de 3e Divisie een schier onmogelijke opgave.

 

Wat dit seizoen het eerste elftal aan succes brengt is nog volkomen onzeker. Tegen veel tegenstanders hebben we nooit eerder gespeeld en voorlopig is er dan ook weinig bekend over de technische, mentale en fysieke vaardigheden van de opponenten.

 

Afgaande op de 1e wedstrijd in en tegen Velsen is er alle hoop op goede resultaten dit seizoen.

Het eerste half uur was goed, daarna werd het wat minder en in de tweede helft was de tegenstander sterker. Eén punt halen in een uitwedstrijd is een goed begin.

Thuis zullen er op het prachtige hoofdveld geregeld drie punten moeten worden gehaald om goed mee te kunnen komen in de Hoofdklasse.

 

Uitgaan van eigen kracht is het beste. De hoop van de Quick-familie is dat het eerste goed meedraait in de Hoofdklasse mede het oog op het honderdjarig jubileum  in 2020 en dat er in de toekomst minimaal op dat niveau wordt gespeeld.

 

Ook bij de nieuwe trainer wordt de opstelling op z’n vroegst vrijdagavond bekend gemaakt en afgelopen zondag pas tijdens de bespreking op de wedstrijddag zelf.

 

U ziet zondag wel met welke basiself Quick’20 in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het veld komt en of dat dezelfde is als in de eerste wedstrijd is nog een vraagteken.

_______________________________________________________________

Arbitrale leiding

 

Scheidsrechter               : J.A.B. Lensink

Ass. scheidsrechters      : M. Wolfkamp en B. Cakir

_______________________________________________________________

Wedstrijdsponsor is Contict

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube