Nieuws

Trainer FC Twente te gast bij Quick’20

vrijdag 6 september 2019 - 1e selectie


Gonzalo García is op maandag 16 september de hoofdgast tijdens de jaarlijkse presentatieavond van Quick’20. De Uruguayaan is de nieuwe trainer van FC Twente. En dat doet hij met succes, want de Enschedese club staat na 5 wedstrijden op een vierde plek in de eredivisie. Een prachtige prestatie natuurlijk voor een club die nog maar net terug is op het hoogste niveau.

Tijdens de avond voor genodigden en leden van Quick Business, die in het clubgebouw van Quick’20 wordt gehouden, wordt ook de eerste selectie middels een speciale film van Vis Media gepresenteerd. Ook zal Engelbert Heideman, die de avond aan elkaar praat, de nieuwe trainer van Quick’20 Stéven Verheijen en aanvoerder Luc Stolker aan de tand voelen. Verder blikt Gerard Heskamp, voorzitter van Quick’20, vooruit op het nieuwe seizoen en presenteert de nieuwe voorzitter van Quick Business, Jaap Hiestand, zich. De avond wordt traditioneel afgesloten met het aanbieden van het nieuwe presentatiemagazine. Kortom: een meer dan interessante avond!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube