Nieuws

Quick’20 wil zich in de kijker spelen met jubileum in vooruitzicht

woensdag 4 september 2019 - 100jaar


Dinsdag 17 en donderdag 19 september aanstaande zal Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar een dubbele confrontatie met Frankrijk hebben op ons prachtige hoofdveld. Het team van KNVB-coach Mischa Visser speelt deze dagen tegen de leeftijdsgenoten van Les Bleus. Beide duels beginnen om 18.30 uur. 

Voor de nieuwe lichting spelers in Onder 17 is de dubbele ontmoeting met Frankrijk de eerste activiteit van het seizoen. Hun voorgangers kroonden zich afgelopen zomer tot Europees kampioen, door in de EK-finale met 4-2 te winnen van Italië.

 

Hier de link naar een artikel in de Tubantia d.d. 3 september jl.:

https://www.tubantia.nl/oldenzaal/quick-20-wil-zich-in-de-kijker-spelen-met-jubileum-in-vooruitzicht~ac1a3d54/

 

Later dit jaar (11 oktober en 15 november) zullen nog twee oefeninterlands volgen tegen Belgie (O18) en Tsjechië (O20). Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom tijdens die interlands. Nadere info volgt tegen die tijd.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube