Nieuws

Fotomomenten voetbalplaatjes-actie Jumbo Kuipers

woensdag 4 september 2019 - Algemeen


Zaterdag 28 september en zaterdag 5 oktober zullen vòòr de eigen thuiswedstrijd alle jeugdspelers op de foto worden gezet voor de voetbalplaatjes-spaaractie van Jumbo Kuipers. De spelertjes van de Zaterdagochtendgroep en de Fabri League zullen op deze twee dagen ook op de foto worden gezet.

Wij zullen een strakke planning maken, zodat de spelerfoto’s (in Jeugdhome en Bestuurskamer) en de teamfoto’s (buiten) achter elkaar door een aantal fotografen kunnen worden gemaakt. Dit betekent dat de teams die om 8.30 uur moeten spelen al vroeg uit de veren moeten, aangezien het tien teams betreft. De exacte indeling krijgt iedereen een week van te voren via de leider te horen.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zich aan het schema houdt en dat iedereen er gelikt uitziet 😉

PS zorg je voor die tijd dat je hebt getekend voor de toestemming om de foto’s te laten nemen en plaatsen?

Veel succes,

Ilse Tijdhof en Desiree Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube