Nieuws

Parkeerproblematiek en verkeersveiligheid rondom ons park

maandag 2 september 2019 - Algemeen


In het kader van de parkeerproblematiek en verkeersveiligheid rondom ons park zijn er in overleg met de Gemeente enkele nieuwe verwijzingsborden geplaatst naar de grote parkeerplaats Vonderweijde. Op zaterdagen wordt er veelvuldig in het parkeerverbod en de groenstroken geparkeerd, terwijl er op de parkeerplaats Vonderweijde tientallen parkeerplaatsen vrij zijn. Afgelopen zaterdag zijn er ook weer diverse boetes uitgedeeld in verband met fout parkeren, kosten € 90,00 plus administratiekosten.

Vanaf de Graven Es wijzen de pijlen richting de Hengelosestraat (dus rechtdoor) en net voor het kruispunt met de Hengelosestraat staat een bord met een verwijzing naar rechts (de Hengelosestraat in).

Graag wijzen wij jullie erop om in de Primulastraat alléén te parkeren in de parkeervakken en anders door te rijden naar parkeerplaats Vonderweijde. Daar kunnen jullie gebruik maken van de zij-ingang, de zogenaamde “toegangspoort op zaterdag”. Fietsers verzoeken wij om hun fiets in de fietsenstalling op ons eigen terrein te stallen en niet bij de zij-ingang.

Tevens verzoeken wij jullie nogmaals om bij vertrek naar een uitwedstrijd niet te parkeren op de stoep voor het sportcentrum. Wij krijgen elke keer klachten hierover. Tien meter verder zijn parkeervakken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube