Nieuws

BoesCoolFit nogmaals bij Quick’20

maandag 2 september 2019 - Jeugd


Afgelopen maart/april hebben 20 kinderen tussen de 5 en de 7 jaar training gehad van Engin Demir in het kader van het naschoolse sportkennismakingsprogramma BoesCoolFit Oldenzaal. Kinderen uit de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs in Oldenzaal kunnen op deze manier kennismaken met bijvoorbeeld voetbal bij onze vereniging. Vanwege het succes hebben wij besloten in september weer drie trainingsdagen aan te bieden.

Dat bewegen gezond is hoeven wij niet te vertellen, dat is algemeen bekend. De beweegnorm voor jongen kinderen is één uur intensief bewegen per dag. Een hoop kinderen in Nederland halen die norm niet waardoor de kans op overgewicht en een ongezonde levensstijl toeneemt. Natuurlijk is gezonde voeding en regelmatig eten ook van grote invloed op je gezondheid en conditie. De leerprestaties van kinderen met een goede conditie zijn ook beter dan de leerprestaties van kinderen met een matige of slechte conditie. Een ander belangrijk aspect van sporten bij een club is dat je er andere vriendjes leert kennen en dat je samen plezier kunt beleven aan bewegen. Je leert samen doelen stellen en een prestatie neerzetten waardoor je vaardigheden ontwikkelt die je ook in het dagelijkse leven hard nodig hebt.

De trainingen worden ook nu weer gegeven door Engin Demir, jeugdtrainer. Op enthousiaste wijze zal hij op woensdag 11, woensdag 18 en woensdag 25 september van 14.45 tot 15.45 uur deze trainingen verzorgen. Kosten € 5,00 (te voldoen op de eerste trainingsdag). Aan het einde van deze cursus krijgen de kinderen een officieel diploma. Leuk toch!

Dus: ben je tussen de 5 en 7 jaar, geef je dan snel op via https://www.boescoolfit.nl/aanbieders/kvv-quick20

Na deze training hopen wij de jongens en meisjes die het leuk vinden te mogen begroeten bij de zaterdagochtendtraining van Herman oude Lohuis (10.00 uur hoofdveld). Daar kunnen ze nog even verder “proeven” gedurende een aantal weken voordat zij zich aanmelden.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube