Nieuws

BoesCool55+ start bij Quick’20

maandag 2 september 2019 - Algemeen


BoesCool55+ is een project van de BoesCool55+ werkgroep in samenwerking met BoesCoolFit en de gemeente Oldenzaal. Samen hebben we het doel om de Oldenzaalse 55-plusser meer in beweging te krijgen en kennis te laten maken met sport en bewegen. De voordelen hiervan zijn duidelijk. Het is gezond en het bevordert de kwaliteit van leven.

Via BoesCool55+ kunnen alle Oldenzaalse 55-plussers kennismaken met de verschillende beweeg- en sportmogelijkheden.

Bent u op zoek naar beweging en gezelligheid? Heeft u ervaring met voetbal en wilt u weer beginnen? Of heeft u nog nooit gevoetbald en wilt u het eens proberen? Doe dan mee want Walking Football is voor iedereen! Een goede conditie of voetbalachtergrond is niet nodig om deel te nemen aan Walking Football. Doordat de spelregels zijn aangepast, kan iedereen meedoen. Er wordt ge(snel)wandeld in plaats van gelopen, de bal blijft onder heuphoogte en de doeltjes en het veld zijn kleiner. Zo is Walking Football voor iedereen een mooie manier om toch de populairste sport te beoefenen. Mannen én vrouwen zijn van harte welkom!

De trainingen worden gehouden op woensdag 2, woensdag 9 en woensdag 16 oktober van 9.30 tot 11. 00 uur op de Quick-velden. Hopelijk tot dan!

Graag even aanmelden via https://www.boescool55plus.nl/aanbod/walking-football

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube