Nieuws

Toestemming foto’s voetbalplaatjes-spaaractie Jumbo Kuipers

maandag 26 augustus 2019 - 100jaar


Beste (ouders van) spelers van Quick’20,

Zoals jullie weten bestaat kvv Quick’20 in 2020 “100 jaar”. Om dit heugelijke feit te vieren wordt er volgend jaar een VOETBALPLAATJES-SPAARACTIE bij Jumbo Kuipers gehouden. Bij een bepaald bedrag aan boodschappen krijgt de klant een zakje met voetbalplaatjes van Quick’20-jeugdspelers. Deze plaatjes kunnen zij in een verzamelalbum plakken. In dit verzamelalbum komen naast de te verzamelen profielfoto’s van onze jeugdspelers, alle teamfoto’s, dus ook die van onze Seniorenteams. Deze 100 teamfoto’s worden voorgedrukt in het album. De profielplaatjes moet je dus sparen.

Zaterdag 28 september en zaterdag 5 oktober zullen alle profielfoto’s van de Jeugdspelers worden genomen door een professionele fotograaf (nadere info volgt). De teamfoto’s en sfeerfoto’s zullen door Quick’20 zelf worden genomen. Maar… in het kader van de Wet op de Privacy, hebben wij toestemming nodig van de (ouders van de) spelers. Alle leiders van de teams krijgen deze week (tijdens de kledinguitgifte) een lijst waarop per speler een handtekening moet worden gezet, indien het akkoord is dat er foto’s worden genomen en dat deze in het verzamelalbum worden geplaatst. Voor de senioren geldt dus een handtekening voor de teamfoto en evt. sfeerfoto. Mocht er geen toestemming zijn, dan kan de betreffende speler niet op de foto worden gezet en zal hij/zij dus ook niet in het album verschijnen. Dit zou jammer zijn, maar daar hebben wij respect voor. Wil de begeleiding ook op de teamfoto? Zet dan ook een handtekening.

De leider moet de lijst met handtekeningen uiterlijk donderdag 19 september aanstaande bij het Secretariaat inleveren. Jullie zullen je vast realiseren dat dit een enorme klus is om te coördineren voor ruim 100 teams, dus wij vertrouwen op jullie medewerking.

Ilse Tijdhof (Jeugd Commissie) en Desirée Broekman (Secretariaat)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube