Nieuws

Gerard van de Weer krijgt zijn verdiende afscheid

donderdag 11 juli 2019 - 1e selectie


Veertig jaar verzorger bij dezelfde hoofdmacht van een toonaangevende voetbalclub; wie kan Gerard van de Weer dat nazeggen? Niemand waarschijnlijk. Zijn bijna uniek lange periode bij het eerste elftal van Quick’20 heeft een vijftal oud-spelers ertoe aangezet een verdiend afscheid te organiseren.

Jaap Hoveling , Hans Roord,René Roord, Peter Klijndijk en Mark Nieland hebben de handen ineen geslagen om Gerard van de Weer op een bijzondere manier uit te zwaaien. Dat gaat gebeuren op vrijdag 6 september in dans- en partycentrum Rouwhorst. ‘Iedereen die Gerard kent of bij hem op de behandeltafel heeft gelegen weet dat hij meer is dan een verzorger. Iemand met een verhaal, een mening, maar bovenal met een goed hart’, zeggen de vijf oud-spelers van het eerste elftal van Quick’20. Van dat team nam hij onlangs al officieel afscheid, maar daar blijft het dus niet bij. ‘Uit zijn periode zijn vriendschappen en dierbare herinneringen ontstaan en die willen we nog eens delen. En natuurlijk willen we hem bedanken voor alles wat hij voor Quick’20 heeft betekend.’

Iedereen die met Van de Weer een band heeft en hem de hand wil schudden, is welkom op vrijdag 6 september. Dus niet alleen (oud)spelers, maar ook (oud-)kaderleden en andere Quick-vrienden zijn uitgenodigd. ‘Het wordt gewoon een hele gezellige Quick-avond met Gerard van de Weer als stralende middelpunt.’

De kosten van de avond bedragen 25 euro per persoon. Hiervan worden de drankjes en hapjes betaald, maar ook het cadeau dat hem op deze avond wordt aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het mailadres aanmeldenreceptiegerard@gmail.com. Daarnaast dient men het bedrag van 25 euro per persoon over te maken op  IBAN nummer NL 16 ABNA 0848 5130 10  t.n.v. M. Nieland. Ook partners zijn overigens van harte welkom.

Aanmelden kan tot woensdag 4 september, maar mocht men niet in staat zijn geweest om zich vooraf aan te melden, dan kan men op de avond zelf nog het bedrag contant betalen. De feestelijke avond begint om 20.30 uur en duurt tot 00.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube