Nieuws

Quick’20 een de van gastheren voor jeugdinterlands van de KNVB

woensdag 10 juli 2019 - Algemeen


De KNVB heeft met Quick’20 en nog zeven andere amateurvereniging een samenwerkingsverband gesloten voor het organiseren van  jeugdinterland in Nederland. Dit seizoen zullen de nationale jeugdelftallen van de KNVB hun kwalificatie- en oefeninterlands spelen op de complexen van de ze verenigingen.

 

Naast Quick’20 zijn Achilles 1894, Harkemase Boys, FC ‘s-Gravenzande, ARC, Quick Boys, UDI’19 en sv Venray gastheer van alle thuisinterlands.

Met deze samenwerking creëert de KNVB een vaste en herkenbare omgeving voor de jeugdinternationals. Bovendien voldoen de sportparken aan alle facilitaire regels en eisen die UEFA en KNVB stelt voor de organisatie van interlands en hebben de verenigingen inmiddels ruime ervaring met het (mede-)organiseren van de internationale ontmoetingen.

 

Wedstrijden bij Quick’20:

17 september  Oefeninterland Jongens onder 17 – Frankrijk

19 september   Oefeninterland Jongens onder 17 – Frankrijk

11 oktober         Oefeninterland Jongens onder 18 – België

15 november    Oefeninterland Mannen onder 19 – Tsjechië

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube