Nieuws

NOS maakt sfeerreportage bij Quick’20

zondag 30 juni 2019 - Algemeen


Over grote belangstelling van de regionale en landelijke pers had Quick’20 de afgelopen weken niet te klagen. Door het trainingskamp van Ajax werd in alle grote dag- en sportbladen geschreven over  Quick’20 uit Oldenzaal. Ook Ziggo deed live verslag van beide oefenwedstrijden die op Sportpark Vondersweijde werden gespeeld.

Gistermiddag kwam ook de NOS nog eens langs om de stemming bij Quick’20 te proeven rondom de hype van het Nederlandse damesteam. In het zes en acht uur journaal van de NOS op Nederland 1 deed commentator Theo Verbruggen verslag van de heersende warmte en de rage die heerst bij Quick’20 rondom Oranje en het vrouwenvoetbal. Talrijke jeugdspeelsters  uitgedost in oranje tenue, waren aanwezig.  In de sfeervolle reportage van het NOS-nieuws kwamen Quick’20 en Jill Roord, de trots van Quick’20 bij het nationale team, op positieve wijze aan bod. Dat het vrouwen- en meisjesvoetbal bij Quick’20 leeft, zal na de uitzending van de NOS nog duidelijker zijn geworden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube