Nieuws

Ook 2e wedstrijd van Ajax belooft spektakel!

vrijdag 28 juni 2019 - Algemeen


Morgen 29 juni gaat Ajax de krachtmeting aan met de professionals van Aalborg BK uit Denemarken. De wedstrijd begint om 12.00 uur.  Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf 10.00 uur te koop aan de kassa’s van sportpark Vondersweijde.

Het belooft zaterdag 29 juni opnieuw warm en druk te worden. Bezoekers uit Oldenzaal wordt verzocht zich zelf goed voor te bereiden op de warmte en zo nodig zelf een plastic flesje met water mee te nemen.  Daarnaast wordt aangeraden te voet of met de fiets te komen. Toeschouwers met de auto worden doorverwezen naar de parkeerplaatsen bij zwembad Vondersweijde. Voor de Leliestraat vanaf de rotonde en voor de Primulastraat geldt een parkeerverbod aan weerszijden.

Na afloop van de wedstrijd kan de jeugd handtekeningen verzamelen van de Ajax-spelers.  Dit vindt plaats bij de spelersbus.

Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom in het clubhuis om live de kwartfinale van het Nederlandse damesteam op de WK te volgen. De NOS komt een sfeerrapportage maken die ’s avonds in het journaal van 18.00 en 20.00 uur wordt uitgezonden.

Voor meer informatie over de wedstrijden van Ajax in Oldenzaal bij Quick’20 volg: www.quick20.nl

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube