Nieuws

Laatste mededelingen over wedstrijd Quick’20 tegen Ajax

dinsdag 25 juni 2019 - Algemeen


Het belooft vandaag een warme en drukke avond te worden bij de wedstrijd Quick’20 tegen Ajax op sportpark Vondersweijde. Bezoekers uit Oldenzaal wordt daarom verzocht zich zelf goed voor te bereiden op de warmte en zo nodig zelf een plastic flesje met water mee te nemen.  Daarnaast wordt aangeraden te voet of met de fiets te komen. Fietsen kunnen alleen buiten het sportpark worden gestald. Toeschouwers die met de auto komen, worden doorverwezen naar de parkeerplaatsen bij zwembad Vondersweijde alwaar voldoende parkeergelegenheden zijn. Voor de Leliestraat vanaf de rotonde en voor de Primulastraat geldt een parkeerverbod aan weerszijden.

Alle toeschouwers ontvangen voor aanvang een wedstrijdboekje met extra informatie over de elftallen, een plattegrond van het sportcomplex, de externe horecatappunten en toiletten, en het Huishoudelijke Reglement dat voor 25 en 29 juni geldt. Na afloop van de wedstrijd kan de jeugd handtekeningen verzamelen van de Ajax-spelers.  Dit vindt plaats bij de spelersbus.

Kaarten voor vanavond zijn vanaf 17.00 uur te koop aan de kassa’s van sportpark Vondersweijde.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube