Nieuws

Ajacieden op 25 en 29 juni bij Quick’20

maandag 24 juni 2019 - Algemeen


Binnen Quick’20 zijn de voorbereidingen op de komst van de staf en selectie van Ajax naar Oldenzaal in volle gang. Ruim 100 vrijwilligers moeten zorgen dat aanstaande dinsdag vanaf 19:00 uur het vriendschappelijke duel met Quick’20  goed verloopt. Vier dagen later volgt de krachtmeting met Aalborg BK (zaterdag, 12:00 uur).

Op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal binden de selectiespelers van trainer Erik ten Hag en de Ajacieden de kicksen onder. De groep A-selectiespelers is nog niet compleet, de internationals melden zich pas later bij de club. Joel Veltman,  Klaas Jan Huntelaar en de nieuwkomers Kik Pierie, Kjell Scherpen en Lisandro Martínez zijn wel van de partij. Deze aanwinsten kunnen in Oldenzaal voor het eerst laten zien waarom Ajax ze heeft aangetrokken.

Het belooft dinsdag 25 juni en wellicht zaterdag 29 juni ook, warm en druk te worden op sportpark Vondersweijde. Leden van onze vereniging en andere belangstellenden uit Oldenzaal wordt verzocht zich zelf goed voor te bereiden op de warmte en zo nodig zelf een plastic flesje met water mee te nemen.  Daarnaast wordt aangeraden te voet of met de fiets te komen. Fietsen kunnen alleen buiten het sportpark worden gestald. Toeschouwers die met de auto komen, worden doorverwezen naar de parkeerplaatsen bij zwembad Vondersweijde alwaar voldoende parkeergelegenheden zijn. Voor de Leliestraat vanaf de rotonde en voor de Primulastraat geldt een parkeerverbod aan weerszijden.

Alle toeschouwers ontvangen voor aanvang een wedstrijdboekje met extra informatie over de elftallen, een plattegrond van het sportcomplex, de externe horecatappunten en toiletten, en het Huishoudelijke Reglement dat voor 25 en 29 juni geldt. Na afloop van de wedstrijd kan de jeugd handtekeningen verzamelen van de Ajax-spelers.  Dit vindt plaats bij de spelersbus.

Kaarten voor beide wedstrijden zijn te koop bij de voorverkoopadressen (Ome Toon, boekhandel Broekhuis, Tourist info Oldenzaal en bij Morsink Diervoeders & Hobby in De Lutte). Ook aan de kassa’s van sportpark Vondersweijde, dat dinsdag 25 juni vanaf 17.00 uur geopend is, zijn kaarten te koop.

 

Voor meer informatie over de wedstrijden van Ajax in Oldenzaal bij Quick’20 volg: www.quick20.nl

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube