Nieuws

Ajax verlengt contract van trainer Erik ten Hag met twee jaar

vrijdag 21 juni 2019 - Algemeen


Ajax heeft donderdag 20 juni het contract van trainer Erik ten Hag met twee jaar verlengd. De  coach blijft nu tot medio 2022 trainer in Amsterdam.

Ten Hag is heel blij met deze verlenging mede omdat Ajax een fantastisch en succesvol jaar heeft gehad. De Amsterdammers werden voor het eerst sinds 2014 landskampioen, wonnen na negen jaar weer de Toto KNVB-beker en maakten in Europa veel indruk door de halve finales van de Champions League te bereiken.

 

Aanstaande dinsdag 25 juni is Ten Hag met zijn team te bewonderen in de oefenwedstrijd tegen  Quick’20 die om 19.00 uur wordt gespeeld. Kaarten zijn te koop aan de kassa’s van sportpark Vondersweijde.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube