Nieuws

JO8-1 Toernooiwinnaar bij Avanti-Wilskracht

dinsdag 18 juni 2019 - Jeugd


Dat de boys van JO8-1 echte toernooi-tijgers zijn hebben ze dit seizoen nu wel bewezen. Na het reeds binnenhalen van de felbegeerde Heracles-Indoorcup wisten ze afgelopen zaterdag ook het toernooi bij Avanti-Wilskracht in Enschede te winnen. In een poule samen met clubs als de Tubanters, Avanti-Wilskracht en BSC/Unisson een knappe prestatie!

 

Omdat er slechts één poule van JO8-1 was werd er twee keer tegen elkaar gespeeld en wisten we er 5 van de 6 wedstrijden te winnen. De jongens wisten niet wat ze te wachten stond maar aan het mooie voetbalweer en de perfecte organisatie kon het in ieder geval dan ook niet liggen. Na de openingstreffer van Jorg tegen Avanti-Wilskracht gingen de remmen los en werd er lekker onbevangen op los gecombineerd. We hadden ook twee gastspelers, Robbe & Mats, die vanuit de fabri-league zich prima wisten te profileren. Met een combinatie van catenaccio voetbal en een gezonde portie Duitse mentaliteit werden de tegenstanders bedwongen. Daarnaast werd op het juiste moment de bus geparkeerd en menig counter met oogstrelende combinaties uitgespeeld, klasse! Zo wist Gijs in de eerste en in de laatste wedstrijd te scoren. Met name door de laatste goal hadden we het toernooi definitief in de pocket.

Op woensdag 19 juni spelen onze toppers nog één keer een oefenwedstrijdje tegen buurman de Esch omdat ze in vorm moeten blijven voor komend weekend. Dan zullen we het seizoen afsluiten met een Internationaal JU8-Turnier in het mooie Steinhagen, dichtbij Bielefeld. Ze zullen het dan op moeten nemen tegen ploegen van een ander caliber zoals Manchester City, Bayer Leverkusen, RB Leipzig, Fortuna Düsseldorf etc. Voor diegene die interesse heeft zal vroeg uit de veren moeten, ze starten komende zaterdag om 9.00 uur tegen FC St. Pauli en het is zeker anderhalf uur rijden vanuit Oldenzaal. De spelers en ouders zullen overnachten in een heus kasteel, te weten Schloss Wewelsburg bij Düren. Het kasteel was vroeger het buitenverblijf van SS-er Himmler en doet nu dienst als Jugendherberge. Als Teamchef weet ik niet waarvan ze het meest onder de indruk zullen zijn, het imposante kasteel of de imposante lijst van deelnemende teams…

Namens Quick’20  JO8-1 wens ik iedereen een fijne en welverdiende vakantie toe!

Euer Teamchef JU8-1

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube