Nieuws

JO10-1 wint Cees Krijnsen Toernooi ATC

dinsdag 18 juni 2019 - Jeugd


Zondag 16 juni speelde de JO 10-1 het Cees Krijnsen toernooi bij ATC. De poule bestond naast ons eigen team uit ATC, TVC, SDC en Bon Boys. Allemaal teams met een ijzersterk eerste JO-10 team. Desondanks werd de poule na 3 gewonnen en 1 verloren wedstrijd gewonnen.

De finalepoule werd na 2 gewonnen wedstrijden en een gelijkspel afgesloten met de wedstrijd tegen ATC. De laatste wedstrijd zou bepalen wie het toernooi zou winnen. Het eerste team van ATC had namelijk de eerste 3 wedstrijden in de finalepoule gewonnen en stond daardoor 2 punten voor op ons. De jongens bewaarden de beste wedstrijd voor de finale, waardoor we na 5 minuten al met 3-0 voor stonden. Het werd na de 3-1 nog even spannend, maar de bevrijdende 4-1 betekende de toernooiwinst.

Niet alleen een mooie beker gewonnen. De winnaar ontvangt ook een ticket voor het ATC’65 Top Tournament in augustus. Vorig jaar deden onder andere Ajax, PSV, Feyenoord, FC Utrecht, Red Bull Leipzig, Rapid Wien, Club Brugge, FC Twente en FC Köln mee en is dit een prachtig toernooi om aan deel te mogen nemen!

Een super knappe prestatie! In de competitie hebben de jongens al laten zien dat ze goed kunnen voetballen. Maar ze willen ook hard werken voor elkaar, een echt team! Namens de leiding en ouders; gefeliciteerd en bedankt voor het leuke seizoen!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube