Nieuws

Selectie Quick 20 zondag 1 krijgt gezicht

zondag 9 juni 2019 - 1e selectie


De Commissie Voetbalzaken zit in de afrondende fase met betrekking tot de invulling van de selectie van zondag 1 voor aanstaand seizoen. In de afgelopen periode hebben Issy Wevers (KVV
Losser), Luuk Geelen (FC Twente) en Cem Köse (Excelsior ’31) hun komst naar Quick 20 toegezegd. Daarnaast stroomt vanuit de O19 ook nog Peter Ilia door naar zondag 1.

Issy Wevers is een talentvolle speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Hij maakte reeds op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste van KVV Losser. Het afgelopen seizoen trainde Issy mee bij FC Twente O19 en speelde hij bij KVV Losser in de Derde Klasse.

Luuk Geelen is een multifunctionele speler die de gehele linkerkant kan bestrijken. Luuk speelde in het verleden al een jaar in de jeugd bij Quick ’20 maar speelde het afgelopen seizoen zijn wedstrijden in de O19 van FC Twente. Luuk had volgend seizoen aan mogen sluiten bij de Beloften van FC Twente maar gelukkig voor ons kiest Luuk voor Quick ’20 om zich in de Hoofdklasse verder te ontwikkelen.

Cem Köse is een ervaren aanvaller die al meerdere jaren op hoog amateurniveau speelt. De afgelopen vier seizoenen speelde Cem bij Excelsior ’31 uit Rijssen en daarvoor speelde hij bij RKHVV uit Huissen en FC Zutphen. Wij zijn blij dat wij Cem met zijn kwaliteiten en ervaring mogen toevoegen aan de selectie. Naast speler zal Cem zich ook binnen de jeugdafdeling van Quick ’20 in gaan zetten.

Tegenover de komst van deze spelers staat het vertrek van Tim Olde Dubbelink, Lennart Jansink en Bas ter Horst. Tim zal stoppen met voetballen vanwege zijn studie in Groningen en Lennart heeft aangegeven in zaterdag 1 te willen gaan voetballen (ook vanwege studie). Ondanks dat de club heeft aangegeven dat ze graag wilden dat Bas ter Horst zou blijven keert hij terug naar
zijn vorige club HVV Tubantia. Wij wensen Bas veel succes met deze stap.

Afgelopen week heeft Kabir Sabotic (FC Winterswijk) aangegeven toch niet naar Quick ’20 te komen ondanks zijn eerdere toezegging. Kabir heeft besloten in Winterswijk te blijven voetballen.

 

Commissie Voetbalzaken

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube