Nieuws

Ajax speelt twee oefenwedstrijden bij Quick’20

woensdag 5 juni 2019 - Algemeen


Landskampioen en bekerwinnaar Ajax gaat eind juni op trainingskamp naar De Lutte en speelt twee oefenwedstrijden bij Quick’20.

Trainingskamp

Onder leiding van trainer Erik Ten Hag verblijven de spelers die geen interlandverplichtingen hebben van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juni in Landhuishotel Bloemenbeek in De Lutte. Tijdens het trainingskamp in De Lutte speelt Ajax op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal twee oefenwedstrijden.

Oefenwedstrijden

Met spelers uit de A-selectie en de selectie van Jong Ajax speelt het team op dinsdag 25 juni om 19.00 uur tegen het eerste elftal van Quick’20. Op zaterdag 29 juni om 12.00 uur is de Deense profclub Aalborg FC de tegenstander van Ajax. De organisatie en de kaartverkoop voor beide oefenwedstrijden is in handen van Quick’20.

Kaartverkoop

Vrijdag 7 juni om 12.00 uur wordt gestart met de voorverkoop van kaarten voor beide wedstrijden. Bij kiosk Ome Toon, boekhandel Broekhuis en Tourist info Oldenzaal kunnen dan kaarten worden gekocht.

De entreeprijzen voor de oefenwedstrijden van Ajax tegen Quick’20 en Aalborg FC zijn voor beide wedstrijden gelijk. Een jeugdkaart kost € 7.50, volwassen betalen € 12.50 en een zittribunekaart kost € 20,- Voor beide wedstrijden kan ook een Passe Partout met korting worden gekocht.

Kaartverkoop leden Quick’20

Voor leden van Quick’20 wordt op dinsdag 11 juni van 19.30 tot 20.30 uur een speciale verkoopavond voor de wedstrijd Quick’20 tegen Ajax georganiseerd. Leden krijgen die avond korting op de entreeprijzen. Een jeugdkaart voor leden kost dan € 5.00, een kaart voor volwassenen € 10.00.

Toeschouwers

Ondanks dat Ajax-spelers met interlandverplichtingen afwezig zijn, wordt er grote publieke belangstelling en veel media aandacht verwacht. Het tijdig kopen van een entreekaart wordt aanbevolen. Let op: Vol is vol!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube