Nieuws

Sterk Quick’20 Vrijdag 2 steelt de show in Ootmarsum

maandag 27 mei 2019 - 35+2


Op een zonovergoten sportpark “’n Tooslag” begint Vrijdag 2 aan de wedstrijd tegen KOSC. De gedoodverfde kampioen van deze ronde start sterk. Ze nemen vlot een voorsprong van 2-0. Tot droefenis van keeper Ruud Stamsnieder die notabene ook nog gezorgd heeft voor 3 afgereisde supporters (zijn moeder en zijn 2 kids). Na wat gemopper zet coach Jorrit Bartelink samen met John van Benthem de boel om. Succesvol naar later zal blijken. Aan de hand van Harold Tijink komen we vlot terug in de wedstrijd. Hij zorgt voor de rust achterin en Jaap Sühre scoort fraai de aansluitingstreffer. Vervolgens is het voor KOSC tegenhouden en tijdrekken. Jammer dat dit nodig is. We blijven echter flink combineren en slepen er een fraai gelijkspel uit. Wederom Jaap slaat in de slotfase toe. Perfect!

 

In het tweede duel spelen we tegen UD Weerselo. Dit team presteerde het de vorige keer in voetbal.nl een 0-9 stand in te vullen waar we eigenlijk met 6-0 hadden gewonnen…. Tijd voor revanche dus. En dat namen we! Een regelmatige overwinning van 3-0 tot gevolg. Wederom Jaap (2x) maar dit keer ook die dekselse Bas Damen die er eentje in prikt. Onvermoeibaar, een ideale nummer 6, maar dus ook met scorend vermogen. We vallen van de ene in de andere verbazing. Daarbij helpt het ook dat we met een selectie van 12 man naar Ootmarsum waren afgereisd! We speelden de mannen uit Weerselo gewoon kapot.

 

Tot slot wedstrijd 3 tegen SDC’12 uit Denekamp. Dit is de wedstrijd van John van Benthem. Fantastische spelverdeler en verbindingsman. Sfeermaker op de juiste momenten! In de vorige ronde verloren we onverdiend waarbij de keeper van SDC vele zekere goals uit zijn doel rammelde. Dit keer niet. Aanspeelpunt Bert Stamsnieder was balvast en de rest van het team kon hierdoor steeds goed aansluiten. Resultaat: 4 goals door 4 verschillende spelers: Mooi dat Jaap ook anderen de gelegenheid geeft om hun naam in dit verslag te laten opnemen. Harold Tijink, Bert Stamsnieder, Bjorn Staverman en wederom die klasbak van een Jaap Sühre nemen de goals voor hun rekening. De goal van Jaap gaat overigens de geschiedenisboeken in. Vanaf het middenveld ziet Jaap de keeper van SDC iets te ver voor het doel staan. Hij bedenkt zich geen moment en lepelt de bal van grote afstand in de bovenhoek! Applaus van de kant valt hem ten deel.

 

Een mooie avond voor vrijdag 2 eindigt tenslotte op het terras in Oldenzaal…. We zijn op tijd in vorm voor het resterende programma van dit seizoen. Donderdag 6 juni tijdens het seniorentoernooi van Quick’20 hopen we natuurlijk de lijn door te zetten. Vrijdag 7 juni de laatste competitieronde in Weerselo en tot slot het mooie eindtoernooi voor vrijdagteams op 14 juni bij vv Oldenzaal.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube