Nieuws

Erik ten Hag opent sterkste Internationale U11-toernooi Quick’20 ooit.

maandag 27 mei 2019 - U11-toernooi


Kampioen en bekerwinnaar van Nederland en halve finalist in de Champions League. Een fantastisch jaar voor Erik ten Hag, coach van AFC Ajax en inwoner van Oldenzaal. Trots zijn wij als organisatie dat Erik ten Hag samen met de nieuwe burgemeester van Oldenzaal, Patrick Welman zaterdag 1 juni a.s. om 10:00 uur de opening gaat verrichten van het 8ste en sterkst bezette Internationale U11 toernooi van en bij Quick’20 van alle jaren.

 

Openingsceremonie zaterdag 1 juni 10:00 uur

De openingsceremonie vindt om 10:00 uur plaats op het hoofdveld van Quick’20 in Oldenzaal. De 28 ploegen uit 11 landen en 2 verschillende continenten worden aan de volle tribunes voorgesteld waarbij Erik ten Hag en burgemeester Patrick Welman uiteraard een aantal woorden richting deelnemers en supporters zullen richten en daarna het toernooi officieel zullen openen.

 

De wedstrijden op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni

De wedstrijden starten om 10:30 uur en duren tot zaterdagmiddag 16:30 uur. Zondag starten de finale-wedstrijden om 09:30 en staat de grote finale gepland rond de klok van 14:15 uur. Entreeprijzen 6,00 per dag en 9,00 passepartout.

 

Sterkste deelnemersveld ooit

Eerder kondigden we de komst aan van Barcelona en PSG en de topteams van de afgelopen edities. Zoals o.a. de Nederlandse top Ajax, PSV, Feyenoord, de Belgische top met RSC Anderlecht en Club Brugge en ook weer de Duitse topteams Bayer Leverkusen en FC Köln. Uit Engeland dit jaar Everton en uiteraard de vaste sterke Scandinavische ploegen Kopenhagen, Helsinki, Nordsjaelland en Hammarby. We mogen met recht spreken van het sterkste deelnemersveld ooit en zeker ook één van de sterkst bezette U11 toernooien van Nederland.

 

28 ploegen – 11 landen – 2 continenten
Het complete deelnemersveld bestaat uit 28 ploegen uit 11 verschillende landen en 2 continenten:

 

Nederland: Ajax (winnaar 2018), ATC ’65, AZ, FC Twente, FC Utrecht, Feyenoord, Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en Quick’20

Duitsland: Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, FC Köln en VFL Wolfsburg

België: Club Brugge, KAA Gent, KRC Genk en RSC Anderlecht (winnaar 2017)

Finland: HJK Helsinki

Zweden: Hammarby IF

Denemarken: FC Kopenhagen en FC Nordsjaelland

Frankrijk: Paris Saint Germain en US Torcy

Engeland: FC Everton

Tsjechië: Slavia Praag

Spanje: FC Barcelona

Zuid-Korea: Buyang Elementary School

 

Meer info check: http://www.u11tournament.com

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube