Nieuws

Quick’20 O19-3 verliest laatste competitiewedstrijd van het seizoen

zondag 26 mei 2019 - JO19-3


Na de geweldige overwinning op koploper Rigtersbleek O19-2 werd het seizoen eigenlijk al afgesloten, met een hapje en een drankje. Bedankt Black & White voor de bon! De wedstrijd van vandaag was, mede door het geplande teamfeest later die middag, meer een moetje dan noodzakelijk.

 

De wedstrijd wordt gespeeld op een veld dat meer op een woestijn lijkt dan een voetbalveld. Fatsoenlijk voetbal kan er niet gespeeld worden op dit hobbelige veld, dat ondervinden beide teams. Sparta E. weet zich hierop sneller aan te passen dan Quick’20, want na zes minuten maken zij de 1-0.

 

In het vervolg van de wedstrijd krijgt Quick’20 meer grip op de wedstrijd en krijgt meerde kansen. Met nog zo’n tien minuten te spelen krijgt Quick’20 terecht een strafschop. Maarten ontfermt zich over deze klus en schiet de bal feilloos binnen 1-1. Na de gelijkmaker heeft Quick’20 een licht overwicht, maar weet dit niet in doelpunten uit te drukken. Er gaat met een 1-1 tussenstand gerust worden.

 

Direct na de rust is het Sparta E. dat weet te scoren. Na een geweldige voorzet van hun rechtsbuiten is het voor de spits simpel om te scoren 2-1. In het vervolg van de wedstrijd probeert Quick’20 met lange ballen op Pim en de razendsnelle Lars tot scoren te komen, maar het zit er deze middag niet in. De aanvalsdrang van Quick’20 geeft aan Sparta E. veel ruimte en met nog twintig minuten te spelen gooien zij de wedstrijd op slot 3-1.

 

Als tien minuten voor tijd Ted een gele kaart ontvangt is de wedstrijd zeker over. Met tien man incasseert Quick’20 ook nog de 4-1 eindstand.

 

Samenvattend: Een wedstrijd die voor Quick’20 niet meer gespeeld had hoeven worden. Het seizoen eindigt op de negende plaats op de ranglijst. Volgend seizoen gaan we het met een deels nieuwe selectie op nieuw proberen.

 

Statistieken:

Assists             1. Maarten (6) – 2. Ted (3) – 3. Mark, Lars Huub (2)

Topscorer        1. Maarten (9) – 2. Lars, Pim (7) – 3. Mark, Huub  (2)

 

Wij nemen afscheid van:

Enzo (ander team)

Ivo (stopt)

Jaap (ander team)

Lars (ander team)

Mark (ander team)

Pim (ander team)

Ted (ander team)

 

In de winterstop hadden wij al afscheid moeten nemen van Bjorn. Namens de staf danken wij hen voor hun inzet en wensen wij ze veel succes toe.

 

Wedstrijdverloop:

6′         1-0       Speler Sparta E.

36′       1-1       Maarten (strafschop)

46′       Mark vervangt Benk

46′       Thijs vervangt Ivo

47′       2-1       Speler Sparta E.

59′       Benk vervangt Niek

72′       3-1       Speler Sparta E.

73′       Niek vervangt Pim

81′       Gele kaart Ted

88′       4-1       Speler Sparta E.

 

Man van de Wedstrijd: Hele team

 

Opstelling: Jord ©, Benk, Ted, Huub, Ivo (Thijs /46), Joost, Maarten, Niek (Benk /59), Koen, Pim (Niek /73), Lars

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube