Nieuws

Voorbeschouwing Quick tegen Quick’20

vrijdag 24 mei 2019 - 1e selectie


Deze laatste competitiewedstrijd van het seizoen is voor Quick’20 alles beslissend voor wel of niet handhaving in de Derde Divisie Zondag.

Het laatste redmiddel aanstaande zondag voor Quick’20 is winnen in Den Haag en hopen dat het in een ernstige crisis verkerende JVC Cuijk wint in Rosmalen.

 

Zoals al eerder gezegd is het daarbij geheel afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd OJC Rosmalen – JVC Cuijk. Bij een gelijkspel heeft nummer 16  OJC Rosmalen zich dan met 33 punten geplaatst voor de nacompetitie en degradeert Quick’20 rechtstreeks ongeacht de uitslag van de wedstrijd Quick (H) tegen Quick’20.

OJC Rosmalen staat twee punten voor op nummer 17 Quick’20 en heeft een veel beter doelsaldo dan Quick’20, dat nu 30 punten heeft.

 

JVC Cuijk, de nummer 14 met 39 punten is weer verwikkeld in de strijd om een promotie-degradatieplek te ontlopen met EVV (thuis tegen UNA), de nummer 15 met 38 punten en de nummer 13 Blauw Geel ’38 (thuis tegen Westlandia) met 40 punten.

Of Quick’20 veel kan verwachten van de ploeg uit Cuijk is een groot vraagteken omdat er daar een aardige crisis heerst. Discussiepunt is het al of niet blijven betalen van spelers of minder te betalen en dat zorgt ervoor dat de volledige huidige selectie al heeft besloten komend seizoen ergens anders haar heil te zoeken.

Een besluit over betaling valt pas maandagavond na afloop van de competitie in een extra ledenvergadering van JVC Cuijk.

 

Quick’20 moet daarmee maar niet bezig zijn en geheel uitgaan van eigen kracht en voor een wonder te zorgen door winst in Den Haag en te hopen op verlies van OJC Rosmalen thuis.

Dat zou dan het 1e wonder zijn en het 2e wonder kan dan gebeuren door in de nacompetitie te zorgen voor nog een jaar in de Derde Divisie.

 

Quick (H) zal zeker haar sportieve plicht willen doen ten opzichte van alle teams die ook nog in degradatiegevaar zitten, ook al is directe buurman HBS al rechtstreeks gedegradeerd.

Extra bijkomstigheid is namelijk dat Marc Boshoff van Quick (H) zondag het topscorersklassement van de 3e Divisie Zondag kan winnen en dat is vast voor de thuisclub een extra reden om haar tegenstander niets cadeau te geven.

 

Aanstaande zondag beginnen alle wedstrijden op dezelfde tijd om 14.30 uur en op 26 mei tegen 16.30 uur is dan vast bekend wat het (voorlopige?) eindresultaat voor Quick’20 is.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube