Nieuws

Quick ‘20 zondag 1 seizoen 2019-2020

donderdag 23 mei 2019 - 1e selectie


Terwijl onze zondag 1-selectie op dit moment volop strijdt om rechtstreekse degradatie uit de Derde Divisie zondag te ontlopen zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest om de selectie voor volgend seizoen weer op een goede wijze in te vullen.

Bij het herinrichten van de ‘nieuwe’ selectie hebben we het technisch beleidsplan van Quick ‘20 als uitgangspunt genomen. Dit houdt in dat we op een zo hoog mogelijk niveau willen voetballen met onze ‘eigen jeugd als leidraad’ binnen deze selectie.

Het volgen van het technisch beleidsplan houdt in dat we doorstroming vanuit onze eigen JO19 en zaterdag 1 willen stimuleren als kwalitatief goede invulling op de huidige selectie.

Er is besloten om de nieuwe selectie terug te brengen naar een maximum van achttien veldspelers en drie keepers.

Vol trots zijn wij dan ook dat volgend seizoen vanuit de JO19 Ruben D’Hollosy, Jaap Oude Voshaar en Youri Coolen de stap naar zondag 1 gaan zetten en dat Dylan Rickhoff vanuit zaterdag 1 door zal stromen naar de zondag 1 selectie.

Vanuit de huidige selectie hebben de volgende spelers aangegeven ook graag volgend seizoen in zondag 1 te blijven spelen: Chiel ter Braak en Bjorn Lansink (keepers), Jelle Leenders, Tim Zwienenberg, Yannick Heskamp, Wesley van Houten, Cas Goorhuis Oude Sanderink, Luc Stolker, Frank Eulderink, Jip Kemna en Melvin Degenaar.

Met Tim Olde Dubbelink, Lennart Jansink en Bas ter Horst zijn we in gesprek met als insteek om ook hen voor volgend seizoen binnen de vereniging te behouden.

Als nieuwelingen van buiten de club hebben Kabir Sabotic (FC Winterswijk) en Bob Peterman (NEO Borne) hun komst naar Quick ‘20 reeds toegezegd.

Daarnaast is er een groep talenten vanuit JO19 nadrukkelijk in beeld om mee te trainen en daar waar nodig aan te sluiten bij ons vlaggenschip.

Vanuit de huidige selectie vertrekken de volgende spelers: Alpi Arslan (HSC ’21), Julian Bakker en Taner Sen (beiden SVZW) , Jan-Willem Kamp (Quick Boys), Wes Beuvink en Tommie Nuchelmans (beiden Quick ’20 zaterdag 1), Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (ATC ’65), Jeroen Visscher (DETO) en Tom Brummelhuis (reeds vertrokken).

Zoals eerder vermeld op de website zal Steven Verheijen de nieuwe hoofdtrainer van Quick ’20 zondag 1 zijn. Hierbij zal Steven worden geassisteerd door Jaap Hoveling, Erik Hazewinkel (in het kader van zijn stage voor de cursus UEFA-A) en Michel Veurink (keepertrainer).

Na een dienstverband van 40 jaar (!) zal ook Gerard van de Weer afscheid nemen als verzorger/masseur van de selectie. Hij zal worden opgevolgd door Jelmer Wolters. Daarnaast zal Jelmer ook de rol van hersteltrainer overnemen van Paul Amweg. Ook Paul heeft besloten te stoppen aan het eind van het seizoen.

De overige begeleidingsstaf bestaande uit Alex Olde Nordkamp, Hans Niemer, Frans Meijerink, Niels Vis, Noël Tiethof en Willy Polhuis zal ook volgend seizoen betrokken zijn bij de zondag 1-selectie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube