Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – EVV Zondag 19 Mei 14.00

vrijdag 17 mei 2019 - 1e selectie


Met nog twee competitieronden voor de boeg is het onder in de rangschikking dringen geblazen.

HBS is afgelopen zondag gedegradeerd en voor de tweede degradatieplaats komen Quick’20 (27 punten) en OJC Rosmalen (29 punten) in aanmerking. De ploegen op plaats 16 en 15 moeten nacompetitie spelen. Plaats 16 gaat naar Quick’20 of OJC Rosmalen. Voor plaats 15 komen nog in aanmerking: Blauw Geel’38 (37 punten), EVV (38 punten) en JVC Cuijk (39 punten).

EVV, de tegenstander van Quick’20 zondag, staat één punt voor op de nummer 15 Blauw Geel’38/Jumbo en zal evenals Quick’20 moeten winnen. EVV om geen nacompetitie te hoeven spelen om handhaving en Quick’20 om die nacompetitie wel te halen.
Daarbij is de thuisclub geheel afhankelijk van OJC Rosmalen, dat twee punten voor staat op Quick’20. Het kan maar zo zijn dat de strijd om rechtstreekse degradatie zondag al wordt beslist, maar laten we daar niet van uitgaan en hopen op Quick’20 zelf, dat de resterende twee wedstrijden zeker moet winnen.

 

OJC Rosmalen speelt zondag uit bij ADO’20 dat eigenlijk nog speelt om ‘s keizers baard en de laatste wedstrijd van OJC Rosmalen is thuis tegen JVC Cuijk dat maar één punt voor staat op nummer 14 EVV en nog lang niet veilig is. Ook schijnen er interne problemen te zijn bij JVC Cuijk en is het maar de vraag wat voor een gevolg dat heeft op de instelling van dat team.

Quick’20 speelt de laatste wedstrijd van dit seizoen op zondag 26 mei uit tegen Quick uit Den Haag dat vrij is van alle zorgen.

 

Gezien het grote belang wat beide teams hebben bij een overwinning zal het waarschijnlijk vooral een spannende wedstrijd worden zondagmiddag. EVV heeft nog maar 36 goals gemaakt tegen Quick’20 48, de ploeg uit Echt (L) heeft maar 42 tegendoelpunten tegen Quick’20  liefst 80.

Uit verloor Quick’20 met 2-1 in een wedstrijd met twee gezichten, wat we dit seizoen vaker hebben gezien bij de duels van Quick’20. Uit stond Quick20 met de rust met 0-1 voor en werd er prima gespeeld en had de ruststand 0-3 moeten zijn. Na rust werd Quick’20 volkomen overklast door de jonkies van EVV en mocht het blij zijn dat de eindstand slechts 2-1 was..

 

Het is de laatste keer dat we Jan Willem Kamp thuis als aanvoerder van Quick’20 in actie zien in de reguliere competitie in de Derde Divisie.
Laten we eerst hopen dat we hem en de rest van de selectie na 34 wedstrijden nog minimaal vier maal in actie zien in de nacompetitie en dat we daarna ook komend seizoen in de 3e Divisie spelen.

Aanstaande zondag en volgende week zondag beginnen alle wedstrijden op dezelfde tijd. Komende zondag om 14.00 en de zondag erna om 14.30 uur.

Frank Eulderink en Tim Zwienenberg zijn weer aangehaakt bij de selectie na blessures. Yannick Heskamp is geschorst en speelt zeker niet.

Wat de opstelling zondag wordt is zoals altijd momenteel nog onbekend, maar het zal me niet verbazen als onze interim-trainer André Paus op het laatste moment weer voor een verrassing zorgt. Tot nu hadden die allemaal een positieve uitwerking op het team.

_____________________________________________________________
Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : W.H. Bronsvoort

Ass.scheidsrechters       : G. Jansen en B.A.C. Smets
_____________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube