Nieuws

Quick’20 O19-3 komt de drie cadeautjes in de eerste helft niet meer te boven.

zaterdag 11 mei 2019 - JO19-3


Na de 1-6 nederlaag van vorige week zaterdag, mogen we het vandaag in Haaksbergen proberen tegen Bon Boys O19-2. De wedstrijd begint erg slordig veel fouten, te zachte inspeelpasses en veel balverlies.

 

Na een kwartier spelen scoort Bon Boys fortuinlijk de 1-0. Het schot wordt door Ted van richting veranderd en treft hierdoor doel. Na een halfuur spelen wordt het 2-0. Mark duwt binnen het zestienmetergebied een speler in de rug die gretig gaat liggen. De toegekende strafschop vliegt als een kanonskogel in de rechter kruising.

 

Nog voor de rust gooit Bon Boys het duel definitief in het slot als zij, na een afgeslagen hoekschop, alle tijd van de Quick’20 spelers krijgt en gemakkelijk 3-0 maakt.

 

De tweede helft is gek genoeg voor Quick’20, dat met meer inzet en strijd in het veld staat. Binnen tien minuten scoort Maarten op aangeven van Ted met een afstandsschot de 3-1. Ondanks het lichte overwicht duurt het tot tien minuten voor tijd voordat de 3-2 valt. Uit een hoekschop van Mark kopt Huub feilloos binnen.

 

De laatste vijf minuten gaat er bij Quick’20 een verdediger af en komt er een aanvaller bij. Bon Boys heeft het zwaar met dit slotoffensief, maar krijgt de hulp van de scheidsrechter, die op precies negentig minuten spelen affluit. De wedstrijd had toch minstens vijf minuten langer door moeten gaan wegens het meerdere keren stilleggen van de wedstijd vanwege vermeende blessures aan de kant van Bon Boys.

 

Samenvattend: Ook Bon Boys heeft aan één helft genoeg om Quick’20 op de knieën te krijgen. We danken Philip en Jim uit O19-4 voor het meedoen.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen dé nummer één en kampioenskandidaat uit de poule Rigtersbleek O19-2.

 

 

Wedstrijdverloop:

16′       1-0       Speler Bon Boys

30′       2-0       Speler Bon Boys (Strafschop)

40′       3-0       Speler Bon Boys

53′       3-1       Maarten (Ted)

80′       3-2       Huub (Mark)

 

Man van de Wedstrijd: Maarten

 

Opstelling: Jord ©, Enzo, Huub, Ted, Benk, Joost, Maarten, Thijs, Philip, Lars, Pim Wissels: Ivo, Jim, Mark, Koen

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube