Nieuws

Voorbeschouwing TEC – Quick’20 Zaterdag 11 mei 19.00 uur

vrijdag 10 mei 2019 - 1e selectie


Morgenavond al speelt Quick’20 uit tegen koploper TEC uit Tiel dat met nog drie wedstrijden te gaan één punt voor staat op Jong FC Volendam.

TEC heeft nog maar 3 punten nodig om te promoveren naar de Tweede Divisie, omdat Jong FC Volendam dat nu op plek twee staat komend seizoen sowieso uitkomt in de Tweede Divisie Zaterdag. TEC is bij 3 maal winst zelfs kampioen van de Derde Divisie Zondag en 1 maal winst betekent dat ze niet meer te achterhalen zijn door de huidige nummer drie OFC.

Je hoeft het wiel niet altijd opnieuw uit te vinden en daarom nu een citaat uit de website van TEC:

“Allereerst maken we ons op voor de ontmoeting van zaterdagavond tegen Quick’20. De ploeg uit Oldenzaal staat momenteel op een degradatieplaats en zal er alles aan willen doen om ten koste van OJC Rosmalen via de nacompetitie zich te handhaven in de Derde Divisie.

Opvallend bij onze tegenstander van komende zaterdag is dat ze in uitwedstrijden beter presteren dan in thuiswedstrijden. Zo werd er onder andere gewonnen bij GOES (2-3), OFC (2-3) HSC’21 (2-4) en Westlandia (3-4). Eveneens opvallend waren de gelijke spelen tegen Jong FC Volendam, thuis
4-4 en uit 0-0.

Verder scoorde Quick’20 zelf 47 keer (9 minder dan TEC) en heeft het met 79 doelpunten tegen de meest gepasseerde verdediging. Ongeacht de positie op de ranglijst is Quick’20 dus een tegenstander om terdege rekening mee te houden, tenslotte hebben zij niets te verliezen en moeten vechten voor de laatste kans.

Aan motivatie en inzet zal het bij TEC zeker niet ontbreken en als men het vizier op scherp heeft staan kan het een mooie wedstrijd worden”.

Einde citaat !

Quick’20 heeft afgelopen zondag het laatste redmiddel voor niet-rechtstreekse degradatie aangegrepen door nipt te winnen van Dongen met 2-1. Daardoor staat het nog steeds twee punten achter op OJC Rosmalen dat op plek 16 staat die recht geeft op nacompetitie voor handhaving.

Thuis verloor Quick’20 op 14 oktober 2018 met 1-2 van TEC door het winnende doelpunt in de 85e minuut en zei hun trainer na afloop dat het een gestolen zege was, dat is een compliment voor Quick’20, je haalt er alleen geen punten mee.

Sinds 14 oktober vorig jaar is er wel het een en ander veranderd bij beide teams. Quick’20 haalde eerst nog wat punten, maar stond toen lange tijd droog en staat de tweede helft van dit seizoen constant bij de onderste drie. TEC liep de achterstand in punten op Jong FC Volendam langzaam in en staat nu bovenaan in de Derde Divisie en weet de laatste tijd veel wedstrijden winnend af te sluiten.

Beide teams hebben de punten nodig en ook al is het tegen de koploper, Quick’20 moet deze voorlopig laatste strohalm ook vastpakken en de punten meenemen naar Oldenzaal. Dat zal met een gehavend elftal extra zwaar worden.

Frank Eulderink en Jeroen Visscher spelen zeker niet mee bij Quick’20 wegens blessures.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube