Nieuws

Quick’20 O19-3 lijd dikke nederlaag door een zéér slechte tweede helft

zondag 5 mei 2019 - JO19-3


Na twee voetballoze weekenden stond vandaag op Sportpark Vondersweijde de ontmoeting met SV Delden O19-1 op het programma. Ondanks een rommelige warming-up start Quick’20 goed. De ploeg heeft veel de bal en creëert een aantal kansjes. Het is daarom ook een enorme tegenvaller dat de eerste de beste mogelijkheid voor SV Delden direct raak is 0-1.

 

Quick’20 houdt na deze tegenslag wel het initiatief en blijft doorgaan met het creëren van kansen. Eigenlijk is het wachten totdat de ‘terechte’ gelijkmaker valt, maar helaas vergeet de ploeg zichzelf te belonen. Het moet gezegd worden dat de tegenstander een prima doelman heeft en ook een fantastische buitenspelval hebben. Keer op keer worden wij, terecht, afgefloten wegens buitenspel.

 

Door al het gemis van de mogelijkheden wordt er met een 0-1 achterstand gerust. In de rust wordt er aangegeven dat wij goed spelen, maar dat er beter met de gecreëerde kansen moet worden omgegaan de tweede helft. Ook moet er beter op buitenspel staan gelet worden

 

De tweede helft met Quinten voor Pim en Mark voor Joost begint dramatisch. Direct vanaf de aftrap kan SV Delden zo door lopen en met 30 seconden op de klok de 0-2 binnen schieten.

Quick’20 is het helemaal kwijt en grossiert in foute passes en keuzes aan de bal. Het is daarom ook niet vreemd dat SV Delden hier dankbaar gebruik van maakt. Tien minuten na de 0-2 valt de 0-3 na héél slecht verdedigen van Quick’20. Weer vijf minuten later vallen de 0-4 en 0-5 waarbij naast de verdediging ook de doelman zwak ingrijpt.

 

Twintig minuten voor tijd maakt Maarten op aangeven van Mark de ere treffer. Met nog een kwartier te gaan krijgt een speler van SV Delden een gele kaart. Het is enorm schrijnend dat SV Delden met een man minder heel simpel de 1-6 eindstand op het scorebord zet.

 

 

Samenvattend: Wederom een wedstrijd waarbij het in één helft helemaal weggegeven wordt. Zelfs een fatsoenlijke eindklassering, met nog drie wedstrijden te gaan, is niet meer haalbaar. Het wordt ook nog een opgave om niet wéér laatste in een poule van twaalf te worden.

 

Volgende week om 15.00 uur uit tegen Bon Boys O19-2 dat één puntje meer dan ons heeft uit even veel wedstijden.

 

 

Wedstrijdverloop:

8′         0-1       Speler SV Delden

15′       Ted vervangt Mark

46′       Mark vervangt Joost

46′       Quinten vervangt Pim

46′       0-2       Speler SV Delden

56′       0-3       Speler SV Delden

61′       0-4       Speler SV Delden

62′       0-5       Speler SV Delden

70′       1-5       Maarten (Mark)

75′       Geel speler SV Delden

78′       1-6       Speler SV Delden

80′       Pim vervangt Maarten

 

 

Man van de Wedstrijd: –

 

 

Opstelling: Jord ©, Ivo, Huub, Benk, Thijs, Joost (Mark /46), Mark (Ted /15), Maarten (Pim /80), Koen, Lars, Pim (Quinten /46)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube