Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 thuis tegen Dongen

vrijdag 3 mei 2019 - 1e selectie


Afgelopen zondag werd er door Quick’20 thuis redelijk gespeeld tegen Hercules, maar dat was niet voldoende om ook maar één punt te pakken tegen een slimme tegenstander. Er volgen nog vier loodzware wedstrijden tegen teams die op dit moment nog meedoen om het kampioenschap of om de degradatie of nog net één puntje nodig hebben om ook komend seizoen weer in de Derde Divisie te spelen.

 

De tegenstander van aanstaande zondag, Dongen, staat zeven punten voor op de nummer 15 Blauw Geel’38/Jumbo, maar zal geen risico willen nemen om nog enigszins in de problemen te komen. Volgende week speelt Quick’20 de voorlaatste uitwedstrijd op zaterdagavond 11 mei om 19.00 uur tegen TEC dat sinds het Paasweekend bovenaan staat en zondag uit speelt bij nummer laatst HBS.

 

De laatste thuiswedstrijd van Quick’20 is op 19 mei tegen EVV en ook die ploeg moet nog steeds oppassen dat het niet in de nacompetitie voor handhaving terecht komt met drie punten voor op nummer 15.

De laatste wedstrijd van Quick’20 is uit bij Quick (H) op 26 mei en de kans dat er dan een beslissing is gevallen over de degradatieplaatsen is aanwezig.

 

De nummers 18 en 17 HBS en Quick’20 hebben een loodzwaar programma in de laatste vier wedstrijden in vergelijking met nummer 16 OJC Rosmalen, dat met uitzondering van de wedstrijd komende zondag tegen EVV een relatief makkelijk programma heeft de laatste drie duels.

 

Als is altijd een beladen woord, maar “als” de laatste vier wedstrijden door Quick’20 worden gewonnen, te beginnen zondag tegen Dongen, dan is een herhaling van het “wonder” van afgelopen seizoen realiseerbaar.

 

Frank Eulderink speelt nog niet mee bij Quick’20 wegens een langdurige blessure.

_____________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : B.H. Huizinga

Ass.scheidsrechters       : R.D. Reinds en B. Cakir

_____________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube