Nieuws

Quick’20 haalt knap één punt bij Jong Volendam en houdt voor het eerst dit seizoen de nul

dinsdag 23 april 2019 - 1e selectie


De Oldenzaalse toeschouwers waren verbaasd dat Julian Bakker in het doel stond en niet Chiel ter Braak. Julian deed het uitstekend en redde uiterst bekwaam toen zeker driemaal een speler alleen op hem afkwam. Afgaande op de wedstrijd van afgelopen zaterdag is het aannemelijk dat Julian de plaats onder de lat voorlopig zal overnemen van Chiel.

Quick’20 had het in de beginfase heel moeilijk tegen de beloften van Volendam. In het KRAS stadion waren de Volendammers de betere ploeg en kreeg het de beste kansen. In de loop van de eerste helft bood Quick’20 echt tegenstand en had het kleine kansen via Jeroen Visscher en Jip Kemna.

Volendam wist geen raad met diverse grote kansen en Quick’20 bleef op de been, mede door goede reddingen van keeper Julian.

In de tweede helft bepaalde Quick’20 aanvankelijk het spel en leek een verrassing mogelijk. Het was al gauw weer Volendam dat de draad oppakte en de Quick defensie flink onder druk zette. Die bezweek echter niet en hield zo voor het eerst dit seizoen de nul.

De laatste 10 minuten waren zeer spannend, maar Quick’20 bleef overeind en haalde een verdiend punt.

Nu volgen twee thuiswedstrijden van de waarheid. Door het dubbele programma van HBS en OJC Rosmalen in het paasweekend is HBS door één overwinning op één punt van Quick’20 gekomen, 22 om 23 en OJC Rosmalen won ook éénmaal en heeft nu vier punten meer dan Quick’20, 27 om 23.

Komende zondag komt Hercules op bezoek en moet Quick’20 deze inhaalwedstrijd uit de 2e Periode winnen om niet te ver op OJC Rosmalen achter te geraken. De week erna komt Dongen naar Oldenzaal en eigenlijk moeten er in de komende vijf duels zeker 10 punten worden gehaald om de nacompetitie om handhaving te halen. Maar ook 10 punten zijn daarvoor geen zekerheid.

 

Quick’20: Bakker, Sen, Leenders, Heskamp, Zwienenberg (65. Goorhuis oude Sanderink), Kamp, Stolker, van Breemen-Schneider, Kemna, Degenaar         (83. Ter Horst), Visscher (46. Jansink).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube