Nieuws

Quick’20 gaat samenwerken met FlowSports

woensdag 17 april 2019 - Algemeen


Quick’20 start een samenwerking met FlowSports, ten behoeve van het vrouwenvoetbal. FlowSports is het managementbureau in het vrouwenvoetbal van de Oldenzaalse Leoni Blokhuis. FlowSports begeleidt twee coaches in het vrouwenvoetbal en zo’n 30 profvoetbalsters, waarvan tenminste 11 speelsters komende zomer actief zijn op het WK in Frankrijk. Het gaat om tien Oranjeleeuwinnen en 1 Schotse international.

 

Gerard Heskamp, Quick’20: “FlowSports is een bekende naam in het vrouwenvoetbal. Leoni is een expert in haar vak en bovendien liggen haar roots in Oldenzaal. Wij willen als Quick’20 stappen voorwaarts gaan maken in het vrouwenvoetbal, zowel op het veld als daarbuiten en we geven een duidelijk signaal af met deze samenwerking. We zijn blij dat Leoni zich met haar bureau committeert aan onze ambitie en doelen.”

 

Quick’20 heeft momenteel 131 vrouwelijke leden en streeft er naar om dit aantal te laten toenemen. Daar dient de vereniging op onder andere organisatorisch en facilitair gebied op ingesteld te worden en zijn.

 

Gerard Heskamp: “Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen en ook op het gebied van vrouwenvoetbal een club van betekenis zijn in de stad en regio. Meiden en vrouwen moeten zich helemaal thuis gaan voelen op onze vereniging.”

 

Leoni Blokhuis: “Als Oldenzaalse liep ik al vroeg rond bij Quick’20 om mijn broers aan te moedigen. Ik koester de band die ik met Oldenzaal heb en in het bijzonder met Quick’20. Als ik de vereniging met mijn kennis en ervaring in het vrouwenvoetbal kan helpen, dan doe ik dat met veel plezier.”

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube