Nieuws

BoesCoolFit succesvol afgesloten

woensdag 17 april 2019 - Jeugd


Afgelopen vrijdag was al weer de laatste trainingsdag van het naschoolse sportkennismakingsprogramma BoesCoolFit Oldenzaal. Kinderen uit de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs in Oldenzaal konden op deze manier kennismaken met bijvoorbeeld voetbal bij onze vereniging.

Maar liefst 20 kinderen tussen de 4 en de 8 jaar hebben drie vrijdagen training gehad van Engin Demir. En wat vonden ze het leuk! Ze hebben allemaal een diploma ontvangen en wij hopen dat wij ze allemaal mogen begroeten bij de zaterdagochtendtraining van Herman oude Lohuis (10.00 uur hoofdveld). Daar kunnen ze nog even verder “proeven” gedurende een aantal weken voordat zij zich aanmelden.

Klik HIER voor de overige foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube