Nieuws

Aanmelden voor Fields Of Talent

dinsdag 16 april 2019 - Algemeen


Heracles Almelo organiseert icm de activiteitencommissie van Quick een heus FIFA en Skill Games toernooi. Er wordt gestreden in 2 categorieën. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het heel simpel, wie het eerst komt, die is erbij.

Let wel op dat de finale op 1 juni wordt gespeeld in het Polman Stadion, dat is tijdens ons internationale O11 toernooi. De finale zal bestaan uit meerdere winnaars van de afgelopen weken zoals deze competitie ook elders is gehouden (SVZW, TVC’28 en PH Almelo).

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Ruud Vreeswijk van de activiteitencommissie, 06-10901477.

 

We hopen, ondanks dat de datum in de vakantie valt, op een goede opkomst en hopelijk tot dan!

 

Quick’20 Activiteitencommissie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube